Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,jak jinak než že se objevil nový problém :nevim...už delší dobu mi levá páčka na blinkry v poloze vypnuto spíná v rychlejší frekvenci než když je blinkr zaplý.Když je v poloze zapnuto tak oba blinkry fungují bez problému a ve vyplý poloze se mi zatim vždy podařilo to dostat do určitý že to přestalo a chvíly byl pokoj.ale dneska sem se rozjel a po chvíly spínání se začlo kouřit ze spoje kde se kroutí volant.Takže ta páčka asi už měla dost tak sem rychle zastavil vypnul vše a bylo po kouři .....pak sem to zkusil a blinkry šli v pohodě ale spínání tu bylo bohužel taky furt takže sem usoudil že se snad nic nestačilo spálit.......bohužel po kvedlání s páčkou jaksi teď nejde do polohy pravýho blinkru.......vím že sou tu návody jak vyměňovat budíky kde vidim jak se k tomu dostat ale chtěl jsem se zeptat zda při tom musim sundavat volant nebo se k tomu dostanu i bez tohoa zda se dá koupit jen jedna páčka nebo musim brát oboje....dík za odpovědi

Odesláno

Páčka se dá určitě koupit jen jedna, záleží jestli na ni máš mlhovku nebo ne, podle toho se bude odvíjet cena, a dostaneš se k tomu aniž bys volant musel sundat, ta páčka je nasunutá a vysune se směrem ke dveřím ne k volantu, takže tak, jinak konstatuji že s tímhle problémem jsem se setkal jen v VW Polu. A než budeš tu páčku kupovat novou tak pohledej na Aukru, nebo zde na klubu v inzerci určitě to někdo bude prodávat.

Odesláno

A vadilo by kdybych tam koupil packu s pridavnejma mlhovkama nebo by to šlo akorat by se nic nestalo kdyz bych prepnul ....že by to třeba bylo do budoucna kdybych je přikoupil??

Odesláno

zdravím.. měl jsem u svoji 106 naproste stejnej problém... máš páčku blinkrů ko... být tebou nekupuji novou sou hrozně drahý... no s tím přepínáním mlhovek ti nevím, jestli tam nebudou jinak ty kontakty na konektor, který se na páčku nasazuje.. jinak na sundání páčky ti stačí sundat ten kryt jak je za volantem, potom povolíš 2 šroubky který drží tu páčku(malý hevězdicový hlavičky)než vysuneš páčku tak musíš odpojit ten konektor(nejsou tam tak dlouhý dráty), pak vezmeš jinou páčky a pokračuješ z5 ve opačným pořadí:super

Odesláno

eště bych měl dotaz jestli normální člověk doma povolý matku pod znakem u volnatu páč sem to zkoušel a drží to jak přivařený a jestli to prostě sundám sám doma ?

Odesláno
Původně zaslal: Achilo

eště bych měl dotaz jestli normální člověk doma povolý matku pod znakem u volnatu páč sem to zkoušel a drží to jak přivařený a jestli to prostě sundám sám doma ?

Nemá to náhodou obrácený závit?Já ho taky sundával a něco mi

říká, že jo:myslim Na 100% si jistý nejsem:nevim

Odesláno

to ni neřeknu já jako amatér vim akorát že když sundám znak tak je tam jeden velkej hvězdicovej zavit kterej mi pravě nejde zaboha povolit ale už sem tu páčku vyndal bez toho aniž bych to musel sundavat tak snad tam pude tak jednoduše i zpátky

Odesláno

Inak to rýchle spínanie vo vypnutej polohe je pomerne bežný problém a páčku kvôli tomu netreba meniť ak inak funguje ok. Ide o to, že špony z kontaktov vytvoria vo vazelíne spoj a spínajú relé smeroviek aj keď je páčka vypnutá. Stačí kontakty vyčistiť od starej vazelíny a nanovo namazať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...