Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pro mel byl \"pomocnik\" mycka a na nic sem neprisel takze jestli tam bude jeste zatejkat tak budu muset resit tesneni kolem dveri...vlastne se muzu zeptat uz ted...znate nazev nejakyho pripravku ktery tomu tesneni nejak pomuze? neco na impregnovani nebo neco podobnyho

Odesláno
Původně zaslal: kveton

Me zas tece do kufru.

Kdyz vyjedu z mycky, tak mam misto rezervy bazenek (ale malej nehuzu tam skakt sipky :D)

Zda se mi ze tam tece pod takovejma cernejma destickama co jsou vedle ty prohlubne na rezervu

nemate to taky nekdo?

Jak jste to zatesnili?

tak přesně tohle jsem řešil také... udělal jsem kompletní demontáž zadní části vozu, i tapicírunk šel ven a našel jsem kulový.. vždycky po dešti plná rezerva vody.. řešení?? vrtačka a díra v té zátce a voda je pryč..:D teď jsem byl v myčce a najednou mi začne kapat voda ze stropu-jak je umístěné světlo.. nevíte jak je to řešený?? podle mě se tam voda může dostat jen kolem antény:myslim

Odesláno

Takze koukam ze v tom nejsem sam.U meho MI se objevila louze (stal tam 1cm vody) pod zadni sedackou (sedakem) a prisel jsem to vicemene nahodou ze jsem nejel sam ale se spolujezdci kteri po vystoupeni z auta meli mokrou pr..... takze sedak uz tyden susim-jezdim bez nej nekolikrate jiz prselo a zatim tam je sucho-kde se tam ta voda vzala netusim :nevim

Odesláno

Hele a rucis za svy spolujezdce? Treba se na to jenom vymlouvali a nepozadali te, abys jim nekde zastavil, na chvilku ...... :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Jogin

Původně zaslal: Medion

taky se mě dělalo mokro u spolujezdce a byly ucpaný odtokový díry. stačilo vyčistit a bylo sucho.přesně jak píše Garfield

No ja sem mel nedavno taky ucpanou odtokovou diru , mrte bordelu u spolujezdce nic :aut tam to je vzdycky costy nechapu no ale tak sem to vycistil voda odtekla , a asi za tejden me prestal fungovat moturek na sterace proste se zadrel tak kdyby nahodou se to nekomu stalo vite co to je oprava me stalajen 400kc takze oddych :super

Nic si z toho nedělej, nejsi v tom sám. To, že se ucpává ta kapsa, jsem zjistil nejen podle mokra v autě, ale hlavně proto, že jsem chtěl zjistit, proč přestal fungovat motůrek stěračů. A - byl utopenej v té kapse, jen vršek mu čouhal nad vodou :D Teď už mám motůrek nový a kapsu pravidelně kontroluju, jestli odtéká.

[upravil dne 27/11/06 Garfield]

Odesláno

Jak vidím tak je tady spousta rad (šíbr, anténa, pedály, ten kastlík, kde je motorek stěračů, průchodky kabelů atd), ale na vnitřek dveří jste zapoměli. Mi kdysi teklo šíbrem (byl mokrý i tapecírung střechy), ale to celý problém nevyřešilo a pak mi někdo poradil kouknout pod tapecirung dveří, jestli tam mám takovou tu fólii mezi dveřma a tepecem. No a nebyla tam. Poté, co jsem ji tam dolepil už bylo sucho. Ta voda musela vytékat dovnitř někde mezi tapecirem a dveřma.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...