Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Odstřelený kámen mi rozbil zadní světlo - sedan. Světlo už jsem si opatřil. Rád bych se zepltal, jestli už jste ho někdo měnil a zda je to složité a nebo hůře má to nějaké záludnosti. Zatracená zima !! Díky

Odesláno

čau mám sice SW ale snad to bude stejný. Vyšroubuješ na světle křídlovku pak otočíš takové plastové zámky tuším 2 aš zapadnou do výřezu vkastli a odpojíš zasuvku je to celkem jednoduché:)

Odesláno

Je to trochu iné. Odpojíš konektor a širokým skrutkovačom vyskrutkuješ dve plastové matky. Dá sa použiť aj hrot na ťažnom oku, ktorý je nato schválne prispôsobený.

Odesláno

jj je to taká dlhá matica na vidlicový kľúč so zárezom na konci pre plochý skrutkovač. Lepšie je to brať skrutkovačom, na pohyb kľúča je tam dosť natesno.

[upravil dne 13.3.2010 AnotherOne]

Odesláno

Díky všem, zítra to zkusím. Já jsem měl spíše obavy, zda tam není nějaké těsnění nebo něco podobného nebo jestli není potřeba sundávat nárazník atd...zkusím a dám vědět

Odesláno

petkep, pridávam obrázok z manuálu k 407-me \"výmena žiaroviek\" (tým pádom aj demontáž zadného svetla).

[upravil dne 14/3/10 Judes]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Světlo vyměněné. Je to jak psal ace11. Odpojit konektor, vyšroubovat dvě 10 matky, pak jsem vytáhl celé světlo. Plastovými svorkami je přidržován celý panel se žárovkami, oddělal jsem jej a vsunul do nového světla. Pak jen usadit zpět, zapojit konektor a hurá na myčku...je to od zimy pěkně zaflákané.

Díky moc všem

Odesláno
Původně zaslal: petkep

Světlo vyměněné. Je to jak psal ace11. Odpojit konektor, vyšroubovat dvě 10 matky, pak jsem vytáhl celé světlo. Plastovými svorkami je přidržován celý panel se žárovkami, oddělal jsem jej a vsunul do nového světla. Pak jen usadit zpět, zapojit konektor a hurá na myčku...je to od zimy pěkně zaflákané.

Díky moc všem

jo jo,taky jsem to mel hodne spinavy :) :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Prosím poraďte, už je to 14 dní co jsem vyměnil světlo, pořád je uvnitř orosené !!!!!Jak je to možné, vždyť by se to mělo vypařit !!!!

Odesláno

Pokud nemáš správně nasazené to měkké pěnové těsnění mezi světlem a karoserií tak se ti tam dostává voda.Jinudy nemá jak.Tak to rozhoď a vysuš třeba horkovzduškou a uvidíš.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...