čakom Odesláno 13. březen 2010 Odesláno 13. březen 2010 Stratocaster2: zbytek posílam do sz Pérování - Řízení - Brzdy PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM ABS PROTIBLOKOVACÍ SYSTÉM KOL ABS ZADNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR VZADU PRŮMĚR 27 ŘÍZENÍ POSILOVAČE ŘÍZENÍ S PROMĚNLIVÝM ÚČINKEM PŘEDNÍ ZKRUTNÝ STABILIZÁTOR ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 23 BRZDA TYP PŘED KOTOUČE S CHL DRÁŽKAMI/ZAD KOTOUČE ODPRUŽENÍ / ZAVĚŠENÍ NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ DYNAMICKÉ ŘÍZENÍ STABILITY BEZ SYSTÉMU ESP PŘIDRUŽENÁ VARIANTA BRZDOVÉHO SYSTÉMU ABS BOSCH 8 0 Citovat
HonzaZ Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 Tak na dia je ESP a ABS v jednom. Musí se jít trochu hlouběji a tam už se zjistí zda je jenom ABS nebo i ESP. Citovat
jakubisko,v Odesláno 14. březen 2010 Odesláno 14. březen 2010 ok dík .... pojedu na výměnu čepu tak si řeknu taky o dia. a uvidím Citovat
mito123 Odesláno 8. květen 2010 Autor Odesláno 8. květen 2010 Zdravím. Tak vypnutí ESP je dorešeno. Zakoupil jsem přepínač ESP ( číslo materiálu 6554F4 ). Následná montáž do vozu,výměna za záslepku cca. 2minuty. A vypinání ESP je funkční. Po zmačknutí tlačítka,se rozvití kontrolka ESP na palubovce a prosvítí se přepínač ESP,při rychlosti nad 50 km se automaticky zase zapne.Diagnostika není nutná. Citovat
pepeca Odesláno 13. květen 2010 Odesláno 13. květen 2010 Původně zaslal: mito123 Zdravím. Tak vypnutí ESP je dorešeno. Zakoupil jsem přepínač ESP ( číslo materiálu 6554F4 ). Následná montáž do vozu,výměna za záslepku cca. 2minuty. A vypinání ESP je funkční. Po zmačknutí tlačítka,se rozvití kontrolka ESP na palubovce a prosvítí se přepínač ESP,při rychlosti nad 50 km se automaticky zase zapne.Diagnostika není nutná. Môžeš mi napísať koľko ťa stál ten prepínač, kde si ho zohnal a čo treba urobiť po odstránení tej záslepky? Ďakujem... Citovat
mito123 Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Takže mně to stálo 507 Kč .Dostal jsem i malinkou slevičku,jinak běžná cena by měla být 567Kč.Koupil jsem to v autorizovaném servisu Peugeot.Po vyjmutí záslepky - vložit z vrchní a spodní strany záslepky tenké šroubováčky a potom jde záslepka vyjmout.Na vypínač stačí pouze přepojit konektor se čtyřmi dráty (nejde prohodit) a cely vypínač zatlačit zpět. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.