Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahojte PEUGEOT-ári prosím vás poradíte mi mám 406-ku r1997 1,8 benzín a nezapína mi sytič musím to držať asi 10 min na 1500ot pedálom, až potom drží voľnobeh =( robí to rok v lete mi to nevadilo, pretože som jazdil hneď, ale teraz v zime by som si rád auto omietol od snehu a oškrábal ľad kým by sa zohrial motor... ale nemôžem =(

[upravil dne 12/3/10 petrisko]

[upravil dne 12/3/10 petrisko]

Odesláno

vycistit krokovy moturek volnobehu na klapce vzduchu, dej vyhledat tady na klubu slovo \"krokac\" , melo by to alespon trochu pomoci (pri cisteni nesroubuj s tim pistkem na moturku, jen zlehka ocisti napr. acetonem) ale moturek muze byt taky KO, pak jedine vymena

druha vec, muze byt spatne zelene cidlo na domecku termostatu

krokac_umisteni.jpg

krokac.jpg

krokac_dosedaci_plocha.jpg

[upravil dne 12/3/10 Ferry]

Odesláno

no u toho moturku jedine vymena (nebo tedy jeste mozna by se mel pohnout pri zapnuti klicku zapalovani, takze kdyz by byl vyndanej a pripojenej, tak pomocnik zapne klicek zapalovani a ty mrknes, jestli si s nim RJ pohne, aby si ho overila), u cidla zkusit zmerit hodnoty ohmmetrem, zkusim je dohledat, kolik by to melo ukazovat

tak hodnoty jsou ke stazeni v PDF

[upravil dne 12/3/10 Ferry]

Guest servisman
Odesláno

okolo 500 já jej kupoval je tomu 3 roky zpět, taky mne nebavilo držet stále plyn

Guest servisman
Odesláno

jj jen odděláš konektor a změříš a pak porovnáš s tabulkou jak dával Ferry

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...