lamancha Odesláno 23. září 2004 Odesláno 23. září 2004 Mozna to sem az tak nepatri, ale jak se vam libi? Na mne ta dira vpredu pusobi ta nejak divne, z boku a zezadu prosim (mluvim stale o pohledu na auto:D) ale zepredu ... Citovat
lamancha Odesláno 23. září 2004 Autor Odesláno 23. září 2004 hmmm... tam neocekavam nic noveho, proste klasika:P Citovat
destiny Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 No, já byl včera na srazu na Džbáně a s 407 jsme tam jezdili. Musím říct, že na mě to auto působí jako kloubení dvou stylů. A to sportovního a elegantního. Nevím přesně, kam to auto vizuelně zařadit. Z předu ten mohutná chladič evokuje spor?ák, z boku to auto je spíš elegantní limusina, uvniř středový panel je dynamický se sportovním nádechem, ale zbytek je obložený usedlým mahagonovým dřevem. Vadilo mi na tom autě ještě pár detailů, ale to by asi bylo nadlouho. Prostě nevím. Auto jako celek se mi líbí, ale popravdě nevím, kam ho dát. Citovat
Fx Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 Ja dorazil pozde s Garfieldem, ale co jsem 407 videl aspon zvenku, tak se mi moc nelibi, a to hlavne kvuli tomu velkymu previsu zepredu. Prijde mi to zaprve osklivy a zadruhe neprakticky... Citovat
Bohumil Odesláno 24. září 2004 Odesláno 24. září 2004 To \"destiny\" : já bych věděl, kam jí dát.:D:D Citovat
lamancha Odesláno 24. září 2004 Autor Odesláno 24. září 2004 Jak rika Destiny, nevim kam ho zaradit:( Citovat
Bohumil Odesláno 25. září 2004 Odesláno 25. září 2004 Destiny napsal : \"popravdě nevím, kam ho dát\". Já bych věděl, u mě v garáži by mu to slušelo. A jakej by to byl sekáč, kdybych byl za volantem a říkalo mi to pane! :cool: [Editován dne 25/9/04 Bohumil] Citovat
Tazman Odesláno 29. říjen 2004 Odesláno 29. říjen 2004 Napsán autorem lamancha hmmm... tam neocekavam nic noveho, proste klasika:P Zrovna spodek je něco úplně nového, a hodně dobrého. Tak jaká klasika? Citovat
lamancha Odesláno 29. říjen 2004 Autor Odesláno 29. říjen 2004 2TAZMAN: \"Na mne ta dira vpredu pusobi ta nejak divne, z boku a zezadu prosim (mluvim stale o pohledu na auto) ale zepredu ...\" \"A co zespodu\" \"hmmm... tam neocekavam nic noveho, proste klasika\" - proste jsem v myslenkach odbocil k jinym \"podvozkum\" :P:P Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.