Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ale určo by to vyzeralo super.Lenžej ja mam 5d a tiež vidím problem v náprave...davat x cm podložky aby boli kola rovno s blatníkmy by sa mi nechcelo.Sobol nevieš o kolko by to vychadzalo na jednu stranu do šírky?

Odesláno

Ty kr.vo, tak to je brutální, jenom mě od toho odrazuje cena za dopasování na auto, tmelení a lakování, ale jinak je to hardcore.

Odesláno

rozšíření je 20 mm na každou stranu.. já ne.. já mám jinou představu o autě.. to jsem tu jen dal kdyby někdo chtěl...

Odesláno

hmm, kdyby to napasoval šikovný karosář, nalepil bych na to polepy co jsou na S2000, k tomu bych sehnal 18\" kola s ET 5 tak by to byl brutální stroj jako ze závodů.

[upravil dne 12/3/10 207James]

Odesláno

Hmmm tak to je pekná cena.Idealne by bolo keby to bolo z plastu...to by ste tu mohli sobolovi hned hadzat objednávky:papa

Odesláno

Hmm, za 5 litrů je to nářez. To, že je to lamino by ani tak strašně nevadilo, hlavně by mě vadila Policie ČR, která má kecy i na spoiler, který je origo od Peugeotu.

Odesláno

taky si myslím že je to moc slušná cena vzhledem že to je na celé auto.. to za ty peníze koupíš tak max přední nárazník jenom..

Odesláno
Původně zaslal: Sobol

taky si myslím že je to moc slušná cena vzhledem že to je na celé auto.. to za ty peníze koupíš tak max přední nárazník jenom..

Za 5 litrů koupíš u Peugeotu do předního nárazníku znak a 2 chromované krytky mlhovek, celý přední nárazník bez laku vychází na cca 15.000. Proto si myslím, že 5-ka je až neuvěřitelná cena.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dali by sa ti zohnat este dake foto? hlavne nafotene s vnutornej strany aby bolo vidno ako su tam uchyty robene, lebo ten chlap co mi ide lakovat auto hovoril ze by mi to tam rovno strekol aj dopasoval len chce vidiet ako by to tam pouchytaval... teda ak je to este aktualne.. dikes

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...