Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim osadenstvo.Mam mensi problem,soferove predne koleso ma enormne velku volu ked je auto na na ceste(zatazena naprava)tak ked sa zapriem za koleso tak si pobehuje dopredu do zadu,dnes som vymenil horne ulozenie,nepomohlo.kde by mohol byt problem vadny tlmic?Pri vymene horneho ulozenia som nebadal ziadne poskodenie tlmica(olej nevyteceny).este ma napada rameno ak by o bolo rameno da sa kupit len silentblok alebo sa kupuje cele?.Dakujem za rady

Guest Blackstar407
Odesláno

Neopisal si tu chybu velmi presne.Takze auto je zatazene mas tam rychlost a tlacis za koleso smerom dopredu a dozadu alebo ho chytis za horny vnutrajsi okraj plasta a tahas ksebe a zase povolis?

Odesláno

Tak takto,auto zabrzdene koleso tlacim dopredu a dozadu a je tam velka vola,spodny cap co je na ramene je v poriadku vola k smerom ksebe odseba nieje ziadna,len ma trapi vola dopredu do zadu,uz som zbytocne vymenim horne ulozenie tlmica,snad nevymenim zbytocne rameno,lebo potom uz ostava len tlmic.

Guest Blackstar407
Odesláno

A robi to len jedno koleso alebo obe??? Ak jedno potom moze byt vola v prenose sily na poloosi but homokineticky klb vonkajsi alebo vnutrajsi alebo vola v diferenciali v prevodovke...

Guest Blackstar407
Odesláno

Ale neviem mozno som to zle pochopil ti kolesom netocis ty ho tlacis??? Ak ho tlacis tak uz mi len napada tie silentbloky ramena...

Odesláno

zatial dakujem pani zajtra skusim tie silentbloky ramena.

Blackstar407: presne tak tlacim na koleso pritom auto je uplne nehybne ziadny pohyb ani najmensi cize poloos to nebude toto je cisto len v uchyteni len som nevedel ci rameno alebo tlmic.zajtra popreferujem jak to dopadlo

Odesláno

Mas vymlateny silentblok na ramene, ked uz badas takyto extremny pohyb, hned od pohladu musis spoznat ktory to ma za sebou, vymena je celkom v pohode ;)

A pri jazde to necitis? Pri brzdeni a tak to musi trhat s autom a tahat ti volant, to mas v pohode?

[upravil dne 12/3/10 Qcko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...