vinco321bi Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Zdravim osadenstvo.Mam mensi problem,soferove predne koleso ma enormne velku volu ked je auto na na ceste(zatazena naprava)tak ked sa zapriem za koleso tak si pobehuje dopredu do zadu,dnes som vymenil horne ulozenie,nepomohlo.kde by mohol byt problem vadny tlmic?Pri vymene horneho ulozenia som nebadal ziadne poskodenie tlmica(olej nevyteceny).este ma napada rameno ak by o bolo rameno da sa kupit len silentblok alebo sa kupuje cele?.Dakujem za rady Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Neopisal si tu chybu velmi presne.Takze auto je zatazene mas tam rychlost a tlacis za koleso smerom dopredu a dozadu alebo ho chytis za horny vnutrajsi okraj plasta a tahas ksebe a zase povolis? Citovat
vinco321bi Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 Tak takto,auto zabrzdene koleso tlacim dopredu a dozadu a je tam velka vola,spodny cap co je na ramene je v poriadku vola k smerom ksebe odseba nieje ziadna,len ma trapi vola dopredu do zadu,uz som zbytocne vymenim horne ulozenie tlmica,snad nevymenim zbytocne rameno,lebo potom uz ostava len tlmic. Citovat
ozzy56 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 moc nerozumím o co jde, ale snad silentbloky ramene??--jdou vyměnit i zvlášť Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 A robi to len jedno koleso alebo obe??? Ak jedno potom moze byt vola v prenose sily na poloosi but homokineticky klb vonkajsi alebo vnutrajsi alebo vola v diferenciali v prevodovke... Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Ale neviem mozno som to zle pochopil ti kolesom netocis ty ho tlacis??? Ak ho tlacis tak uz mi len napada tie silentbloky ramena... Citovat
BV406 Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 ja to pochopil tak, ze ma vuli v kole, kdyz na nej tlaci dopredu ve smeru jizdy a dozadu, jako pri jizde vzad ... Citovat
vinco321bi Odesláno 11. březen 2010 Autor Odesláno 11. březen 2010 zatial dakujem pani zajtra skusim tie silentbloky ramena. Blackstar407: presne tak tlacim na koleso pritom auto je uplne nehybne ziadny pohyb ani najmensi cize poloos to nebude toto je cisto len v uchyteni len som nevedel ci rameno alebo tlmic.zajtra popreferujem jak to dopadlo Citovat
Qcko Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 Mas vymlateny silentblok na ramene, ked uz badas takyto extremny pohyb, hned od pohladu musis spoznat ktory to ma za sebou, vymena je celkom v pohode A pri jazde to necitis? Pri brzdeni a tak to musi trhat s autom a tahat ti volant, to mas v pohode? [upravil dne 12/3/10 Qcko] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.