acron Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 zdravim.... kupil som si nove zadne svetla ale po namontovani som ostal sklamany že svietia iba krajne lampi smerovky a cuvačky su v poriadku ale štve ma to že tie vnutorne svetla nesvietia iba jedno a aj to je iba ako hmolvka .... aaa poritom som videl na pežotikoch čo maju tieto svetla že svietili počas jazdy všetky 4 ..... ak ma niekto tieto svetla a svietia mu všetky 4 prosim vas dajte mi vediet ako na to vopred dakujem Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 to sis koupil origo? nahod fotku jak to sviti. Svetla se daji upravit. Muzes mrknout na moje vlakno, jak jsem to upravoval ja Citovat
f3Rd@ Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 myslis tyhle? EDIT: vicemene je to jedno, musis tam dat dvouvlaknovku misto obyc do mlhovek a napojit tam i obrysovku. [upravil dne 11/3/10 f3Rd@] Citovat
acron Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 aaano to suu oni ferda maš icq? rad by som pokecal o tom Citovat
acron Odesláno 17. březen 2010 Autor Odesláno 17. březen 2010 ferda tak porad čo to mam pozhanat alebo ako to mam poprepajat či budu stačit len žiarovky alebo jako teda už som to mal 3 krat rozobrate a aj tak som na to neprisiel menil som žiarovky jednu za druhu a stale nič Citovat
f3Rd@ Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 icq mam, ale nechodim tam, nevim jak ty tvoje svetla vypadaji uvnitr. Pravdepodobne budes muset jednovlakove zarovky vymenit za dvouvlaknovky a na ne napajet draty (obrysovky). Pozor at draty nenapajis na 20W vlakno, nybrz jen na to 5W. Mrkni na to moje vlakno , jsou tam fotky (21.10.2009) [upravil dne 18/3/10 f3Rd@] Citovat
Guest Scratch Odesláno 19. březen 2010 Odesláno 19. březen 2010 chces poradit? Nejlepe tyhle vzit, zahodit a nasadit puvodni Citovat
rootsky Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Scratch chces poradit? Nejlepe tyhle vzit, zahodit a nasadit puvodni Jen ho nech, ať je víc dílů za pár šušňů pro nás :D:D. Jinak na e-bay jsou FKčka za cca 1000,-, to skoro nalomilo i mě (samo jedině z praktických důvodů = co na autě není, nemůže se rozbít) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.