Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim.... kupil som si nove zadne svetla ale po namontovani som ostal sklamany že svietia iba krajne lampi smerovky a cuvačky su v poriadku ale štve ma to že tie vnutorne svetla nesvietia iba jedno a aj to je iba ako hmolvka .... :( aaa poritom som videl na pežotikoch čo maju tieto svetla že svietili počas jazdy všetky 4 ..... ak ma niekto tieto svetla a svietia mu všetky 4 prosim vas dajte mi vediet ako na to vopred dakujem

Odesláno

ferda tak porad čo to mam pozhanat alebo ako to mam poprepajat či budu stačit len žiarovky alebo jako teda už som to mal 3 krat rozobrate a aj tak som na to neprisiel menil som žiarovky jednu za druhu a stale nič

Odesláno

icq mam, ale nechodim tam, nevim jak ty tvoje svetla vypadaji uvnitr. Pravdepodobne budes muset jednovlakove zarovky vymenit za dvouvlaknovky a na ne napajet draty (obrysovky). Pozor at draty nenapajis na 20W vlakno, nybrz jen na to 5W. Mrkni na to moje vlakno , jsou tam fotky (21.10.2009)

[upravil dne 18/3/10 f3Rd@]

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

chces poradit? Nejlepe tyhle vzit, zahodit a nasadit puvodni

Jen ho nech, ať je víc dílů za pár šušňů pro nás :D:D:D. Jinak na e-bay jsou FKčka za cca 1000,-, to skoro nalomilo i mě (samo jedině z praktických důvodů = co na autě není, nemůže se rozbít)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...