michaltn Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 ahojte, mám otázočku ohľadom výfukov. Je rozdiel v použití výfukov na dieslové auta a benzínové. Kupoval už niekto výfuk z http://www.vyfukyonline.sk/ ? aké su skúsenosti? skutočne sú tie výfuky také lacné oproti konkurencii? je to made in poland? Citovat
Ferry Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 ano rozdil je, vyfuk se kupuje vzdy podle presneho typu motoru Citovat
michaltn Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 cize problem by mohol byt aj to, keby chcem pouzit vyfuk z D 1,9 na D 2,1? a co univerzalne vyfuky? su take? Citovat
comm Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 michaltn ja mam stouto firmou len dobre skusenosti mozem vrelo doporucit ja som tam kupoval vyfuk bo moj povodni co uz mal 12rokov uhnil. vsade ceny od4000sk do 6000sk a tam ho mali za 1500 teraz netusim kto to vyraba ale viem to ze mal som moznost to porovnat teda aspon ten koncovy vyfuk co som kupil ja a ma hrubsi plech a je tim aj o nieco tachsi a teraz ho uz mam skoro 2roky a zatia je bez korozie. tak v kludde kupuj. co sa tika tvojej otazky univerzalny vyfuk neexistuje len katalizator!!!!!! Citovat
Benžík Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Koncovy dil vyfuku je u 406 podle katalogu stejny u 1.9 jako u 2.1 . Citovat
michaltn Odesláno 10. březen 2010 Autor Odesláno 10. březen 2010 ano ano uz som zistil ... lebo mi odpadol a potrebujem to operativne vyriesit a vo firmach kde som zhanal nemali na 2,1 ... dakujem za info Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.