Jeny Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Takže jsem před výměnou brzdových desek a nejspíš i kotoučů. A přemýšlím, jestli nechat na xsičku (247 chlazený) \"sériový\" kotouče, nebo nasadit 266ky. Mám možnost koupě třmenů bosch z 306, bohužel nevim motorizaci ani rok. A teď dotaz, nasadím ty třmeny bosch bez větších úprav a bude to mít smysl? Přeci jenom brzdy jsou nějak dimenzovaný a s výkonem zatím nehodlám nic dělat. Citovat
Guest SB Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Nemeň to, budeš mať problém s kolesami. O nove strmene sa môžu opierať disky. A výmenou nič nezískaš Citovat
Capy Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 výměnou nic nezískáš :D:D Brzdí to mnohem lépe sám jsem přecházel z 247 na 266 Citovat
Jeny Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 takže je to velkej rozdíl, jo? Ale na druhou stranu si zase říkám, že 106 je celkem lehká, takže by měly ty 247 stačit. A hlavně ty 247 narvu pod 14 kola. Což s tima 266 bych neměl jistotu Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Původně zaslal: SB Nemeň to, budeš mať problém s kolesami. O nove strmene sa môžu opierať disky. A výmenou nič nezískaš Jak mozes napisat ze s vymenou nic neziskas ? To je hlupost az az ... Proc je pak vubec ty brzdy montujou kdyz nikdo nic neziska ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.