Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

trochu opet ozivim toto tema :(

muze mi nekdo poradit s tim, co mam v TP zapsano ja ?

rozmer kol a pneumatik mam mit takovy:

6.0J 15 ET 4.18 s pneu 195/65 R 15 91H ... proste klasicke 15 na 406new

ALE v casti alternativni montaz pneu mam toto:

205/60 R 15 91V na rafcich 6.5J 15 ET 4.20 nebo

205/55 R 16 91V na rafcich 6.5J 15 ET 4.20 !!! coz je celkem nelogicke ... nemuzu prece pneu 16 navalit na rafky 15 :) ...

ALE co ted ? normalne ted jezdim na ouraganech 16 s et 20 s pneu 205/55/16 ... proste se nekdo, kdo to zapisoval prepsal ... ale co mam ted delat ja ??? jaky je postup ? mam zajit na magistrat, at to opravi, ale zase bez zadneho dokumentu to asi jen tak ty svine neopravi, nebo co mam teda ted delat ? v cervenci mam technickou, na tu muzu zajet klidne se zimakama na 15 :) , ale to asi neni reseni ...

Odesláno

Asi bych se šel přeptat na dopravní, ale podle mě se spíš upsali v rozměru gum, takže tam asi 16\" být nemělo.

Nebo můžeš do těch 16tek nacpat pořádné duše a půjdou i na 15ky:D

Odesláno

to jo, prepsali se urcite ve velikosti rafku, jinak to nema logiku, prece nebude dvakrat psat to same .... kdybych tam nechal ty gumy s profilem 55 na 15 rafcich, tak mam mensi kolo :)

budu asi muset zajit k tem chu..jum no ... uvidim, co mi reknou .. :(

Odesláno

Zdravím lidičky. Chci se zeptat, jestli jsem tohle téma pochopil správně. V techničáku mám napsaný max 16ky kola. Na netu jsem našel pěkný 17ky-4x108. Mám P307(r.v.02). Jestli to prodejce dělá,vystaví mi typový list,s kterým zajdu na STK=>magistrát a když bude vše OK,tak mi benga dají klid?

Odesláno

Ne na všechny kola seženeš typový list. Chce to hledat, kdyžtak mrkni na odkaz od Ferryho na první straně.

Jinak o benga ani tak nejde. Jde o to, že pokud je nemáš zapsané, takTi to neprojde na technické (lze vyřešit přehozením kol), ale pokud s těma většíma způsobíš nehodu a pojišťovna to zjistí (jakože určitě), platíš z vlastního.

Odesláno

jinak ten muj problem vyresen, urad uznal, ze to byl preklep a tuzkou to opravil na 16 :) plus kulate razitko k tomu :)

je ale fakt, ze bez pomoci tech spravnych kontaktu, by to asi tak lehce neslo :)

Odesláno

aha,no to je špatný. Já našel asi dvoje nebo troje kola, jenže ty v typovém listě nejsou (neboj,díval jsem se hned). Takže to vypadá špatně se mnou,co? :( A já už se viděl s těmi 17ky kolama na silnici...

Odesláno

cus 17 se daji dopsat v poho na 307mu kez by to takhle slo i u me 306ky..

Staci aby sis sehnal kola COTYA 17palcu..to sou origo kola na 307 od pugu tudis typovy list ti vystavy za poplatek kazdy peugeot..nebo firma ktera tyhle disky primo vyrabi..

Bohuzel to takhle nejde u me ..ja bych musel butto donyst nejakej typovej list na 306ku coz sem jeste pro 17ky nenasel..

nebo bych musel prijit s nekym na urad kdo uz ty 17ky ma napsany v technicaku a pak mi je tam dopisou taky(ale to je ze znamosti) :( kua neni tu nekdo kdo ma 17ky v PAPIRECH na 306 cabrio???? nebo aspin nejakej typovej list?

Skousel sem to resit s lidma z odkazu vyse a bohuzel zadna odpoved :(

Odesláno

Mno nevim jaky presne ET je predepsano na 307mu skus zajit do sekce 307 a zjistit jaky ET maji 307my povoleny..

+ tyhle kola co mas na odkazech sou pouzity tudis bych necekal ze k nim bude tipovy list :(

Odesláno

Já vím,už jsem psal mail a říkali,že na tyhle kola nevystavují typ. list, zajímají mě už asi jen ty pežot kola, pár příspěvků před tím někdo psal, že pežot kola udělají typ. list Peugeot servis. Tak proto se zaobírám už jen s těma peugeotáckýma :)

Odesláno

S tim typ.listem od Ofic pugu...nez koupis elektrony ujisti se ze budou zrovna u vas ochotni ti ten typak vystavit..neni peugeot jako peugeot!!!

kdybych tady nemel malinkatou znamost tak se semnou taky nebudou zaobirat..

[upravil dne 2/5/10 tommas11]

Odesláno

Zdravím všechny, mam jen jeden dotaz pro svůj klid. V techničáku mam zapsány kola

6.0J 15 ET4.18, 195/65 R15 91H

a v dodatku mam

6.5J 15 ET4.20, 205/60 R15 91V a

6.5J 16 ET4.20, 205/55 R16 91V.

Já bych mam vyhlídnutý

7x16 4x108 ET15 s pneu 205/55 R16 znamená to, že musim znovu s tipovým listem na STK a na magistrát?

Odesláno
Původně zaslal: Goldfist

Zdravím všechny, mam jen jeden dotaz pro svůj klid. V techničáku mam zapsány kola

6.0J 15 ET4.18, 195/65 R15 91H

a v dodatku mam

6.5J 15 ET4.20, 205/60 R15 91V a

6.5J 16 ET4.20, 205/55 R16 91V.

Já bych mam vyhlídnutý

7x16 4x108 ET15 s pneu 205/55 R16 znamená to, že musim znovu s tipovým listem na STK a na magistrát?

jestli to na těch kolech nemáš vyražený někde viditelně tak bych ten cm neřešil..... to nikdo nepozná..

já mám v techničáku 175/70 R 13 a jezdim na 195/45 R 16 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...