ciky0012 Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Ahoj lidi!!!! Právě jsem si koupil peugeota 307 2.0 HDi 80 kw 3 dv. můžete mi někdo doporučit výhodnou pojistku. Citovat
jakubisko,v Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 dobrou má Kooparativa , a jestli seženeš přimo osobu a nepujdeš na pobočku tak davaj slevu ... Nemaj nejlevnější ale je v tom naprosto vše , vřele doporučji , dej pozor na ty za 2500 a tak ruzme malo , tam je třeba spoluučast a tak ruzne ... Citovat
petr s Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 wistenrot.Berou to podle výkonu a ne podle obsahu.Platím 2900 a mam stejnou motorizaci Citovat
jakubisko,v Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 jo jasne ale porovnej ty ostatní věci , to hrazení ty to máš třeba na 5 milionu ale kooperativa to ma na 40 milionu a škoda za 5 mil. to je jako prd . Ale tak zaleži na tom kolik chceš platit já to mam za 5500 (a to je povine + živelne + přední okno nejakej servis a je toho tam víc ) no projdi si to já to mam od nezavisleho človeka kterej nemaka pro jednu určitou společnost a vybírá to nej ( a provize ma ze všeho stejne ) Citovat
Ticcino Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 http://www.top-pojisteni.cz/povinne-ruceni/kalkulace-povinneho-ruceni Osobně mám Triglav na povinné ručení a připojištění oken. Záleží ale taky, o jaké pojistce mluvíš. Jestli o havarijku nebo o povinném ručení. Ohledně havarijka bych spíše hledal nějakou výraznější pojišťovnu nežli pojišťovny typu Direct apod. [upravil dne 10.3.2010 Ticcino] Citovat
marisw Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Trosku mimo tema..... predal som svoju 307 sw a kupil medveda ml, je mozne v poistovniach poistit auto LEN proti vandalizmu??? Citovat
Skullman Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 nezaplatil jsem vcas ctvrtletni splatku na PR. Mela byt zaplacena pred 3 dny. Co se muze stat? Mohu s autem jezdit? Co kdyz me policajti chyti? Jak zjisti, ze nemam tri dny zaplacene PR? Zjisti to nejak? Diky vsem za nazory Citovat
nikol Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Pokud nebudeš bourat,tak jsi v pohodě.V klidu to zaplať,jen zavolej na svoji pojištovnu zda není problém,když jsi zaplatil o něco později.Podle mě by to mělo byt v pohodě Citovat
Guest ZZ Odesláno 19. červenec 2010 Odesláno 19. červenec 2010 Buď v klidu, řekni že jsi byl na dovolené a zaplať. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.