Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobrou má Kooparativa , a jestli seženeš přimo osobu a nepujdeš na pobočku tak davaj slevu ... Nemaj nejlevnější ale je v tom naprosto vše , vřele doporučji , dej pozor na ty za 2500 a tak ruzme malo , tam je třeba spoluučast a tak ruzne ...

Odesláno

jo jasne ale porovnej ty ostatní věci , to hrazení ty to máš třeba na 5 milionu ale kooperativa to ma na 40 milionu a škoda za 5 mil. to je jako prd . Ale tak zaleži na tom kolik chceš platit já to mam za 5500 (a to je povine + živelne + přední okno nejakej servis a je toho tam víc ) no projdi si to já to mam od nezavisleho človeka kterej nemaka pro jednu určitou společnost a vybírá to nej ( a provize ma ze všeho stejne )

• O 4 měsíce později...
Odesláno

nezaplatil jsem vcas ctvrtletni splatku na PR. Mela byt zaplacena pred 3 dny. Co se muze stat? Mohu s autem jezdit? Co kdyz me policajti chyti? Jak zjisti, ze nemam tri dny zaplacene PR? Zjisti to nejak? Diky vsem za nazory :)

Odesláno

Pokud nebudeš bourat,tak jsi v pohodě.V klidu to zaplať,jen zavolej na svoji pojištovnu zda není problém,když jsi zaplatil o něco později.Podle mě by to mělo byt v pohodě :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...