Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dnes jsem si s kámošem prohodili na chvilku auta 607 za 607 obě rok 2003 obě 2.2hdi a to zjištění jemu jak to krásně jelo od spoda a mě až od 2tis otáček. Tak říkal, že to bude váha vzduchu žadná kontrolka nesvítila a že to zjistím, když ji odpojím tak jsem odpojil kontrolka se rozsvítila a auto jeo uplně stejně jako když byla váha vzduchu připojena. Tak jsem ji opět připojil a kontrolka už nezhasla a svítí pořád a auto jede pořád stejně líně do 2tis otáček pak vystřelí. měl bych asi koupit novou váhu vzduchu kolik stojí? A jak to že mi před tím kontrolka nesvítila. a je to opravdu tou váhou vzduchu? Není to něčím jiným a tu váhu jsem dodatečně rozbil odpojením a opětovném zapojením zýa chodu motoru?

Odesláno

Lidi,já nevím,co vyvádíte,tohle opravdu nejsou dobrý nápady.Kontrolka ti svítí protože už je tam závadový kód,jestliže se to uložilo jako přechodná závada,tak by ti ta kontrolka měla po několika kilometrech zhasnout sama,ale v rejstříku závad zůstane.

Co se týče tý váhy,tak si nejsem zrovna jist,jestli je to tím.Pokud píšeš o tom zátahu od 2tis,tak já mám to samý,a nemělo by to bejt nic nenormálního,proto se pak začalo dodávat biturbo,nebo se to dá eliminovat načipováním.

Ale cokolev odpojovat za chodu motoru,no nevim nevim....

Odesláno

Já vím mám dost, ale kámoš má uplně toho samého a prostě jemu to naběhne hned ty otáčky 2tis a pak letí no mě to trvá skoro jednou takovou dobu neže se na ty 2tis otáček dostanu pak to jede oboum stejně. a taky jak to že mi to jede stejně i s odpojenou váhou vzduchu? jen se k tomu přidá i kontrolka ESP, ale žádný jiný rozdíl to nemá...

Odesláno

To nebude asi tím, je to i v síle do kopce prostě i trojka mu vytahne otáčky nad 2tis a jede mě né... to jak na trojdu do kopce nejsem nad 2tis tak se tam už nedostanu a musím podřadit vytočit to a trojku rychle dát aby byla nad 2tis pak to jede.

Odesláno
Původně zaslal: Budhas

Co FAP..??Přicpanej...

Nevím sem tam se mi ukáže na chvíli kontrolka, ale pak hned zmizí tak to nejak neřeším. jak to zjistím? a hlavně proč mi to auto jede stejně jak s váhou vzduchu tak i bez váhy? žádný rozdíl..

Odesláno
Původně zaslal: hakavcak

Co FAP..??Přicpanej...

Nevím sem tam se mi ukáže na chvíli kontrolka, ale pak hned zmizí tak to nejak neřeším. jak to zjistím? a hlavně proč mi to auto jede stejně jak s váhou vzduchu tak i bez váhy? žádný rozdíl..

Mám za to, že to je hlavně poznat za volnoběho, motor by měl kolísat....pokud máš přicpanej FAP, tak ti to samozdřejmě potáhne míň a vlastně i bude brzdit turbo, tudíž jeho \"nástup\" je pozdější...já ho přicpanej mám...takže vím, co to je...nechám ho před létem vykuchat a přehrát soft...

Odesláno

Tak jenoduchá věc....vyměň si ji s tím kámošem a uvidíš, jestli se něco změní...když máš tu možnost...

Na to jsem myslel hned, ale kámoš byl dost vyplašenej už z toho že mi zustala svítit kontrolka váhy vzduchu. Ten do toho nepůjde zkusím na vrakáči se domluvit. A myslíte, že kontrolka časem zhasne? A hlavně mi je divný že auto jede uplně stejně s váhou i bez váhy tak asi váha bude v háji když její odpojení nic nezmění?

Odesláno

No ta kontrolka nezhasne. Musi sa vymazat cez pc. No skusat na tom vrakaci nema vyznam, lebo nevies ako to auto z vrakacu chodi. Ked vysvetlis kamosovy ze kym nenastartuje auto tak sa mu nic nestane a nebude vytahovat vahu za chodu motora tak sa nic nedeje. Nemusi sa bat. Bezne to tak robia z chodiveho auta sa vyberie vaha a odskusa sa v druhom ci je v tom poblem.

Odesláno
Původně zaslal: jofo

A k tej vahe. Ak sa chova tak ako pises tak je dost mozne ze vaha moze byt v haji.

Tak ke kámošovi tam je to bez šance už ho raději nebudu pokoušet je z toho celej hotovej. Ohledně kontrolky mi řekli to samé že se musí odmáznout (kolik to bude stát?) a jinak je to fakt jízda bez rozdílu s váhou bez váhy do 2tis to nejede a pak to vystřelí a jede jak má. Ten nástup je hroznej. Hlavně do kopce to myslím že budu muset do 2tis otáček tlačit a za studeného motoru ani nemluvím. Měl jsem před tím 406 2.1TD a to byla raketa proti tomu.

Odesláno

tak se z toho p.... kontrolka na závadu váhy vzduchu sama zmizela, ALE ZATO MI JEDE NA PLNÉ PECKY V AUTĚ VĚTRÁK TOPENÍ A TO I PO VYPNUTÍ NEJDE VYPNOUT JEDE POŘÁD A NA PLNÝ PECKY.

Odesláno

Já ti psal, že ta kontrolka sama zmizí, pokud se uložila jako přechodná závada...v rejstříku zůstane, ale kontrolka zhasne......A s tím větrákem je to mazec...

Odesláno

Já ti psal, že ta kontrolka sama zmizí, pokud se uložila jako přechodná závada...v rejstříku zůstane, ale kontrolka zhasne......A s tím větrákem je to mazec...

to jo.. zatím jsem větrák normálně odpojil dole u spolujezdce. Tak už nejde ale zase vůbec. Zítra jedu v 15 do peugeotu tak jsem zvědav co mi na to řeknou. Dám vědět.

Odesláno

To já mám asi vše jak má být tak že jestli je zaslepené egr tak jedině od výrobce a předchozí majitel jezdil i do peugeotu měnit žarovku. Prostě do 2tis to vůbec nejede a i na dvojku to trvá než tam 2tis otaček je, ale pak to jede normálně je tam znát to turbo. Jestli ono to nebude mít něco s tím FAP filtrem. podle mě tam totiž nejde vzduch protože jak se tam dostane přes turbo je vše v pořádku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...