Holland Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Pánové vše OKi:supermusel se poštelovat zámekkufru asi 3x a vše jinak měl jsem to i na heverech-kontrola uchycení tluničů-byli OK-tak max spokojenost!! Citovat
techynal Odesláno 28. duben 2010 Odesláno 28. duben 2010 Holland: Zamok kufru? No neviem, ta moja vada je v niecom inom, pretoze ked mam nalozeny kufor alebo na zadnych sedadlach veziem dve osoby, tak buchanie nepocut. Skor to vidim na tlmic, lozisko kolesa alebo neviem co vsetko tam je. Aj ten zvuk vychadza skor od casti kolies. Citovat
hakavcak Odesláno 29. duben 2010 Autor Odesláno 29. duben 2010 Původně zaslal: techynal Holland: Zamok kufru? No neviem, ta moja vada je v niecom inom, pretoze ked mam nalozeny kufor alebo na zadnych sedadlach veziem dve osoby, tak buchanie nepocut. Skor to vidim na tlmic, lozisko kolesa alebo neviem co vsetko tam je. Aj ten zvuk vychadza skor od casti kolies. No mám to samé a nikdo neví čím to je protože vše se tváří v pořádku a do toho mám ještě to divné bouchání za zadu asi něco v nádrži nebo možná to má něco společného i stím drnčením, ale je fakt že jak je zadek pořádně zatížen je to v klidu Citovat
Holland Odesláno 29. duben 2010 Odesláno 29. duben 2010 Pánové zatím vše OKi:supernajel jsem již 350 km tak snad to bude dál dobrý:PDržím vám palec a co nejspíš najít a odstranit závadu.Jinak dobrý tip max.zesílit radio:myslimpak není nic slyšet:D Citovat
techynal Odesláno 30. duben 2010 Odesláno 30. duben 2010 Holland: Zosilit radio? Dik za tip, problem vyrieseny :D Citovat
hakavcak Odesláno 30. duben 2010 Autor Odesláno 30. duben 2010 Už mě napadá jestli to nemůže být něco okolo brzd. koukal jsem že zadní destičky mám docela už na výměnu tak jestli se nemůžou rozdrnčet ten zvuk by i odpovídal Citovat
hakavcak Odesláno 5. květen 2010 Autor Odesláno 5. květen 2010 Tak jsem byl dnes v dalším servisu protože už se to fakt nedalo a tam se ruzně rozhoupávalo ručně auto a když do strany bylo to trochu slyšt tak prý je to kost budou to dělat přiští týden v uterý tak jsem zvědav. Citovat
techynal Odesláno 6. květen 2010 Odesláno 6. květen 2010 Dnes som mal pocit pri pomalej jazde, ako keby to robil vyfuk. Ja uz nechapem. Inokedy mam stale pocit, ze to ide zo zadnej casti od kolies. Inak je mozne, ze by to mohlo mat aj s dostickami nieco spolocne, pretoze mi ukazuje opotrebovanie brzd pri startovani. Avsak predne platnicky som menil na jar pred rokom a zadne som menil v lete aj s celymi kotucmi. Zeby sa tak rychlo opotrebovali? Citovat
hakavcak Odesláno 11. květen 2010 Autor Odesláno 11. květen 2010 tak dnes vyměnili kost a drnčení je pryč jen bouchání pořad asi to bude fakt ta nádrž jinak už nevím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.