Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Holland: Zamok kufru? No neviem, ta moja vada je v niecom inom, pretoze ked mam nalozeny kufor alebo na zadnych sedadlach veziem dve osoby, tak buchanie nepocut. Skor to vidim na tlmic, lozisko kolesa alebo neviem co vsetko tam je. Aj ten zvuk vychadza skor od casti kolies.

Odesláno
Původně zaslal: techynal

Holland: Zamok kufru? No neviem, ta moja vada je v niecom inom, pretoze ked mam nalozeny kufor alebo na zadnych sedadlach veziem dve osoby, tak buchanie nepocut. Skor to vidim na tlmic, lozisko kolesa alebo neviem co vsetko tam je. Aj ten zvuk vychadza skor od casti kolies.

No mám to samé a nikdo neví čím to je protože vše se tváří v pořádku a do toho mám ještě to divné bouchání za zadu asi něco v nádrži nebo možná to má něco společného i stím drnčením, ale je fakt že jak je zadek pořádně zatížen je to v klidu

Odesláno

Pánové zatím vše OKi:supernajel jsem již 350 km tak snad to bude dál dobrý:PDržím vám palec a co nejspíš najít a odstranit závadu.Jinak dobrý tip max.zesílit radio:myslimpak není nic slyšet:D

Odesláno

Už mě napadá jestli to nemůže být něco okolo brzd. koukal jsem že zadní destičky mám docela už na výměnu tak jestli se nemůžou rozdrnčet ten zvuk by i odpovídal

Odesláno

Tak jsem byl dnes v dalším servisu protože už se to fakt nedalo a tam se ruzně rozhoupávalo ručně auto a když do strany bylo to trochu slyšt tak prý je to kost budou to dělat přiští týden v uterý tak jsem zvědav.

Odesláno

Dnes som mal pocit pri pomalej jazde, ako keby to robil vyfuk. Ja uz nechapem. Inokedy mam stale pocit, ze to ide zo zadnej casti od kolies. Inak je mozne, ze by to mohlo mat aj s dostickami nieco spolocne, pretoze mi ukazuje opotrebovanie brzd pri startovani. Avsak predne platnicky som menil na jar pred rokom a zadne som menil v lete aj s celymi kotucmi. Zeby sa tak rychlo opotrebovali?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...