Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je mi to jasný. Jestli bude skuhrat, není můj problém. Já to budu jen platit. :) on se automechaničinou živí, já ne.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Rozvody, kladky, vodní pumpa a drážkovaný řemen vyměněny. Za dva dny hotovo, cena materiálu 7500,- práce 2500,- a mechána sice neplakal, ale říkal, že to byla práce pro hodináře......:)

Odesláno

Kluci, ruku na srdce, to auto je skvělý, i přes ty peripetie. Já v hokně jezdím v škodítku 1.8tsi, Chevrolet Captiva ropák, škodítko superb, ale nic se nevyrovná francouzské mrtce.... :)

Odesláno

Peto, kez by. Ale tech 250tkm na ceskych tankodromech je nekde znat. Kdyz jsem s tim byl predloni na STK, tak mi tam technik doporucoval vymenu toho leveho. No tak jsem to postupne vymenil vcetne tycek stabliku. Jeste se chci vrhnout i na zadni napravu. Minimalne poshanet a povymenovat silentbloky. Proste takova bezna rozsirena udrzba.

Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk

Odesláno

Přátelé ... po kolika tkm vám ty ramena a tyčky odházejí?

Odesláno

No ja som na novom ramene vela nenajazdil,myslim km,ale trvalo to 5 rokov.Bola to hned prva vec,ktora sa po kupe menila kvoli capu.Neviem aku znacku tam davali.Tycka sa menila rok na to a este tam stale je.Lava strana sa zatial nemenila.Teraz som dal LEMFORDER.

Odesláno

Já jen že na makrele mi odcházely cca po 20 tkm .... s Phedrou mám teď taky tolik a určitě nebyly nový když jsem ji kupoval (je fakt že jezdila málo a v Itálii).

Tak jestli už se mám připravit ....

Odesláno

Nasa je tiez z IT a pravu stranu som uz daval menit,do lavej sa asi budem musiet tiez pustit,lebo neviem co a ako dlho tam je.Ja jazdim dost malo,no riesit to musim.

Odesláno (upraveno)

Tak ja nevim ci tam byl jeste original nebo uz bylo nekdy meneno. Auto mam druhym rokem. Takze hned po koupi nove naplne, ted postupne podvozek a brzdy. Rozvody byli menene, na to mam papir. Ale asi to necham tak za rok dva udelat taky. Pro klid v dusi. Zkusim stara ramena poradne opucovat jestli z nich neco nevyctu.

Upraveno uživatelem Doctor Who
Odesláno

Ramena som menil 2012 pri 147k km dovtedy origo viem to podla servisky z talianska a tento rok menená práva tyčka od výmeny krásna ticha jazda bez pazvukov nato ze auto už 7 rokov jazdi na tankodromoch je interiér tichý jedine čo som robil je že som odhlučňoval kufor a predĺžil dorazy to jedine búchalo, ďalšie čo sa menilo spojka, turbo, rozvody, chladiaca kvapalina.

Odesláno

Tak to vypadá že tam při 160 tkm mám ještě původní. A zatím ticho po pěšině. Zatím jen rozvody, přední kotouče/desky, filtry a náplně.

Máte někdo s 2.2 94 kW 4HW v úmyslu preventivně vyndat vstřiky (pověstné zatékaní/zareznutí)?

Odesláno

Tak, dokud neni problem, tak si ho pridelavat nebudu. Takze vstriky zustanou tam kde jsou.

Odesláno (upraveno)

Dnes jsem měl den pro sebe, už mě štvalo, že mi pořád svítí kontrolka arbagu a auto nadává "Závada airbagu", tak jsem se rozhodl, že tomu přijdu na kloub. A přišel. Lexia tvrdila, že u pyro pásů v první a druhé řadě je přerušen obvod na obou stranách. Rozebral jsem tapec, vytahal konektory z pásů. Do nich nacpal odpory 2,4Ohm, celkem čtyři, a vida, po otočení klíčkem v zapalku kontrolka zhasla a auto nenadává. Lexia udělala ze závady trvalé přechodnou.. vylučovací metodou jsem zjistil, že tři pyra jsou fuč, aspoň, že pyro u řidiče je OK. Takže ve třech zbylých jsem nechal odpory a jdu shánět funkční pásy.

Upraveno uživatelem Zodiak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...