Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute,

mám dotaz. Tento týždeň som si dával robiť výfuk, lebo bol deravý. Bolo treba vypojiť baterku. Doteraz som ju ešte nemal vypojenú (mám ho presne rok). Pozeral som do návodu, či sa to nejako špeciálne musí robiť, ale nič som nenašiel. Po zavarení výfuku som napojil baterku naspäť, nastavil si hodiny, stanice fm radia atď. Dnes som si však všimol, že mi neukazuje počitadlo údržby. To znamená, že keď pootočím kľúčikom, tak mi najskôr ako vždy ukáže hladinu oleja, potom by malo ukázať dojazd do údržby, lenže sa ukáže len kľúčik v ľavom hornom rohu a prázdny displej. Tak som teda myslel, že sa mi vynulovalo aj to, tak som skúsil, ako som to už robil pri výmene oleja, vynulovať počítadlo údržby, ale ako som pootočil kľúčikom pri tom som mal teda stlačené tlačidlo nulovania km, tak odpočítavanie, ktoré by malo začať od 10 po 0 nezačalo, len zostala zobrazená desina. Skúšal som to viackrát, aj odpojiť batérku, ale stále to isté, sem tam sa aj odpočítavanie začalo, ale max. sa zastavilo pri 5. Nevieme, čo som spravil zle, čo by som mohol spraviť, čo sa stalo, aby som sa tomu vedel vyvarovať do budúcnosti, keď bude treba odpojiť baterku? Ďakujem za odpoveď.

Odesláno
Původně zaslal: miur85

Čaute,

mám dotaz. Tento týždeň som si dával robiť výfuk, lebo bol deravý. Bolo treba vypojiť baterku. Doteraz som ju ešte nemal vypojenú (mám ho presne rok). Pozeral som do návodu, či sa to nejako špeciálne musí robiť, ale nič som nenašiel. Po zavarení výfuku som napojil baterku naspäť, nastavil si hodiny, stanice fm radia atď. Dnes som si však všimol, že mi neukazuje počitadlo údržby. To znamená, že keď pootočím kľúčikom, tak mi najskôr ako vždy ukáže hladinu oleja, potom by malo ukázať dojazd do údržby, lenže sa ukáže len kľúčik v ľavom hornom rohu a prázdny displej. Tak som teda myslel, že sa mi vynulovalo aj to, tak som skúsil, ako som to už robil pri výmene oleja, vynulovať počítadlo údržby, ale ako som pootočil kľúčikom pri tom som mal teda stlačené tlačidlo nulovania km, tak odpočítavanie, ktoré by malo začať od 10 po 0 nezačalo, len zostala zobrazená desina. Skúšal som to viackrát, aj odpojiť batérku, ale stále to isté, sem tam sa aj odpočítavanie začalo, ale max. sa zastavilo pri 5. Nevieme, čo som spravil zle, čo by som mohol spraviť, čo sa stalo, aby som sa tomu vedel vyvarovať do budúcnosti, keď bude treba odpojiť baterku? Ďakujem za odpoveď.

Pri znovupripojeni baterky sa ma vyckat-myslim 3 minuty az potom zapnut klucik v spin.skrinke. Nieco take som kdesi cital v manuali.

[upravil dne 6/3/10 Existujuci]

Odesláno

Čaute,

takže nejako sa to nakoniec samé vyriešilo. Na druhý deň už bolo zrazu všetko Ok. Neviem, či pomohlo odpojenie tej batérky, ale už mi opäť zobrazuje korektne dojazd do údržby.

Čo sa týka km, tak teraz mám akurát 188 500 km nabehaných, výfuk som nemenil, dal som si ho len zreparovať. A čo sa týka ročník, to mám aj v podpise, rok 2001.

[upravil dne 8/3/10 miur85]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...