Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A na větším hrbolu škrtáš podvozkem, v nejlepším případě tam necháš nárazník :D

K tomu snížení zadní nápravy ... když se tam přidaji pružiny, tak asi těžko klesne dolů. Jedině nápravu pustit o pár zubů níže.

Odesláno

ty pružiny se tam dávají aby to bylo ještě tvrdší.... a třeba tohle je uplná epesnost, škoda že to nejde na českejch silnicích...... aaaaaaa uplně best

Odesláno

Na to že to je dost nízko, vypadá suprově. S takovým autem u nás jenom na letišti, kde díry nejsou :D Jen by mě zajímalo, jak vymění kolo, když tam nedá ani hever :D:myslim

Odesláno

Myslím, že to má všechno podchycené:aut Prostě si ten štelovák zase přizvedne. Jinak samozřejmě že musí náprava o nějaký zub dolů. S tím počítám.

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

AKCZ: Tohle jsou fotky přímo z tvého auta? Pokud ano, předpokládám, že jsou pružiny přímo pro snížení. O kolik a za kolik? Dík

Neni to z meho auta.. tohle jsou pruziny urcene pro Break ve standartni vysce.. samozrejme po snizeni tezko rict jake pruziny tam napasovat a samotnymu me to vrta hlavou ze to nikdo nikde neresi takze z toho usuzuju ze to potreba pro me ucely nebude a vse obstaraji tlumice ale u breaku kde se naprava hodne zatezuje to ma samozrejme uplne jiny vyznam..

PS: A to snizovani proto ze budu menit komplet sportovni podvozek a verim ze na okruhu to smysl ma.. tyhle extremy to uz neni pro me.. nedelam to pro vzhled.. vzhled je jen takovej bonus navic :)

[upravil dne 6/3/10 AKCZ]

Odesláno

Mě jde o to, že každý říká, že když to dám dole a naložím plné auto lidí, tak půjdu na dorazy. Nechci něco riskovat. Jinak na autě mám tlumiče KONI s nastavitelnou tuhostí, ale podvozek se standardní výškou...a je to jak koza:roll

Odesláno

Tak já když zatlačím na zadní nárazník, tak se to pěkně houpe, dneska jsem je nechal otestovat a jsou v pohodě, jenom přední mám horší - pořád ale v normě, z PC vypadlo \"Jsou v pořádku\", rok tam určitě vydrží. Tak já kufr mám skoro prázdný a jezdím na nanejvýš ve dvou, takže to neřeším. Pokud vozíš víc lidí, pak bych o tom asi uvažoval.

Odesláno

ja mam dole o 10, zadek o 6 a zrovna dneska ( pro rejpaly vcera) s tim jel na jory v 5 lidech s narvanym kufrem a vsechno v poradku...... nikde sem neskrtal...

Odesláno

O 60? Ja daval zadek o 40 a prislo me to ne zrovna malo :) Resp. skrtat to nikde nemusi ale od dorazu je to opravdu hodne blizko.. (Cakom ma zakaz komentovani toho ze mi prislo o 40 dost) :D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

ja mam dole o 10, zadek o 6 a zrovna dneska ( pro rejpaly vcera) s tim jel na jory v 5 lidech s narvanym kufrem a vsechno v poradku...... nikde sem neskrtal...

což o to škrtat by to nemělo ale co ty dorazy (chudáci) jestli ne tak nahod fotku jak je máš daleko od ramene

Odesláno

S tou trozkou to sem si ani neuvedomil ze ja u te GTi-6ky budu mit asi 20 nebo 21 .. proste tuzsi.. protoze jeste tuzsi torzky jsem prave nikde nevidel po netu..

Odesláno

A jeste mi nekdo vysvetlete jak se pretaci torzka o zub :) Porad to nejak nechapu.. :)) Ja si proste nastavil rameno jak jsem potreboval a torzku dal zpet..

Odesláno

NO osobně ty pružiny asi řešit budu , protože mám torzku o zub a kleslo to tak 4cm, ale problém je v tom jak vjedu do nějakého zhoupu tak to jde skoro na doraz (podvozek v-maxx) prostě je to tak i tak měkké . Prostě bych blbouny co vymysleli torzku nakopal do zadku. Teď mám v plánu ještě o zub snížit ať to lehne více, ale budu muset ty pružiny pořídit (nechat si vyrobit na míru) a budu je tam asi taky dávat... jinak nevím jak přežijou lemy po vylakování s novými koly...

Odesláno

délka je vždy stejná tam se nic počítat nemusí. Jedině změnit průměr ale kdo je vyrobí to nevím musejí být na konci širší a ještě drážkované takže výroba vyjde asi jako koupit novou. Kdo chce silnější at koupí 20mm a nebo tu 21mm

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...