MilanF1 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 A na větším hrbolu škrtáš podvozkem, v nejlepším případě tam necháš nárazník K tomu snížení zadní nápravy ... když se tam přidaji pružiny, tak asi těžko klesne dolů. Jedině nápravu pustit o pár zubů níže. Citovat
wooody Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 ty pružiny se tam dávají aby to bylo ještě tvrdší.... a třeba tohle je uplná epesnost, škoda že to nejde na českejch silnicích...... aaaaaaa uplně best Citovat
MilanF1 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Na to že to je dost nízko, vypadá suprově. S takovým autem u nás jenom na letišti, kde díry nejsou Jen by mě zajímalo, jak vymění kolo, když tam nedá ani hever Citovat
Andreww Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Myslím, že to má všechno podchycené Prostě si ten štelovák zase přizvedne. Jinak samozřejmě že musí náprava o nějaký zub dolů. S tím počítám. Citovat
AKCZ Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Původně zaslal: Andreww AKCZ: Tohle jsou fotky přímo z tvého auta? Pokud ano, předpokládám, že jsou pružiny přímo pro snížení. O kolik a za kolik? Dík Neni to z meho auta.. tohle jsou pruziny urcene pro Break ve standartni vysce.. samozrejme po snizeni tezko rict jake pruziny tam napasovat a samotnymu me to vrta hlavou ze to nikdo nikde neresi takze z toho usuzuju ze to potreba pro me ucely nebude a vse obstaraji tlumice ale u breaku kde se naprava hodne zatezuje to ma samozrejme uplne jiny vyznam.. PS: A to snizovani proto ze budu menit komplet sportovni podvozek a verim ze na okruhu to smysl ma.. tyhle extremy to uz neni pro me.. nedelam to pro vzhled.. vzhled je jen takovej bonus navic [upravil dne 6/3/10 AKCZ] Citovat
Andreww Odesláno 6. březen 2010 Autor Odesláno 6. březen 2010 Mě jde o to, že každý říká, že když to dám dole a naložím plné auto lidí, tak půjdu na dorazy. Nechci něco riskovat. Jinak na autě mám tlumiče KONI s nastavitelnou tuhostí, ale podvozek se standardní výškou...a je to jak koza:roll Citovat
MilanF1 Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Tak já když zatlačím na zadní nárazník, tak se to pěkně houpe, dneska jsem je nechal otestovat a jsou v pohodě, jenom přední mám horší - pořád ale v normě, z PC vypadlo \"Jsou v pořádku\", rok tam určitě vydrží. Tak já kufr mám skoro prázdný a jezdím na nanejvýš ve dvou, takže to neřeším. Pokud vozíš víc lidí, pak bych o tom asi uvažoval. Citovat
wooody Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 ja mam dole o 10, zadek o 6 a zrovna dneska ( pro rejpaly vcera) s tim jel na jory v 5 lidech s narvanym kufrem a vsechno v poradku...... nikde sem neskrtal... Citovat
AKCZ Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 O 60? Ja daval zadek o 40 a prislo me to ne zrovna malo Resp. skrtat to nikde nemusi ale od dorazu je to opravdu hodne blizko.. (Cakom ma zakaz komentovani toho ze mi prislo o 40 dost) Citovat
Capy Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 Původně zaslal: wooody ja mam dole o 10, zadek o 6 a zrovna dneska ( pro rejpaly vcera) s tim jel na jory v 5 lidech s narvanym kufrem a vsechno v poradku...... nikde sem neskrtal... což o to škrtat by to nemělo ale co ty dorazy (chudáci) jestli ne tak nahod fotku jak je máš daleko od ramene Citovat
Andreww Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 Já chci jít vzadu jen o zub, ale když pojedu ve čtyřech, tak to bude, jako kdybych vezl plný kufr cihel. Dáváte tam aspoň tvrdší torzku? Citovat
Capy Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 já jsem dával z xsi je tam 20mm ale dá se sehnat o 21 jenže se standartně nemontovala takže jedině koupit novou Citovat
AKCZ Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 S tou trozkou to sem si ani neuvedomil ze ja u te GTi-6ky budu mit asi 20 nebo 21 .. proste tuzsi.. protoze jeste tuzsi torzky jsem prave nikde nevidel po netu.. Citovat
AKCZ Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 A jeste mi nekdo vysvetlete jak se pretaci torzka o zub Porad to nejak nechapu.. ) Ja si proste nastavil rameno jak jsem potreboval a torzku dal zpet.. Citovat
Creams Odesláno 8. březen 2010 Odesláno 8. březen 2010 NO osobně ty pružiny asi řešit budu , protože mám torzku o zub a kleslo to tak 4cm, ale problém je v tom jak vjedu do nějakého zhoupu tak to jde skoro na doraz (podvozek v-maxx) prostě je to tak i tak měkké . Prostě bych blbouny co vymysleli torzku nakopal do zadku. Teď mám v plánu ještě o zub snížit ať to lehne více, ale budu muset ty pružiny pořídit (nechat si vyrobit na míru) a budu je tam asi taky dávat... jinak nevím jak přežijou lemy po vylakování s novými koly... Citovat
Andreww Odesláno 8. březen 2010 Autor Odesláno 8. březen 2010 Máš možnost pružiny někde udělat? Kolik to tak výjde? Případně jak zpočítat délku pružin, když to chci jen o zub? Citovat
Capy Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 délka je vždy stejná tam se nic počítat nemusí. Jedině změnit průměr ale kdo je vyrobí to nevím musejí být na konci širší a ještě drážkované takže výroba vyjde asi jako koupit novou. Kdo chce silnější at koupí 20mm a nebo tu 21mm Citovat
Andreww Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 My se ale bavíme o pomocných pružinách, ne o torzní tyči. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.