kveton Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Nejak mi zacal blikat a po chvili svitit airbeg. Prosel jsem prispevky a na zaklade nich jsem prostrikal kontakty pod sedackama i pod volantem ale nic. Poradte pliiiiz Ps.: k patronam jsem se nedostal, tudiz jsem to u nich neprostrik, ale nikdo s nima nic nedelal a leta uz se s nima nehlo (asi) Citovat
vícha Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Někdo by ti poradil, zajet s tím do servisu... ale ještě zkus proměřit dráty, zkontrolovat kontakty. Taky mi to blbne, ty konektory jsou pěknej ****, uvažuji, že bych to přidělal na stálo (jak už tady někdo psal). Přeci jen sedačky každý týden nerozdělávám... Jěště mě napadlo, ale to tě nepotěším, nedávno jsem opravoval drát vedoucí volantem k airbagu, ale je to docela hnus. Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 a k tem patronam se dostanu jak? Musim vyndat sedacku? Citovat
vícha Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Já k nim nelezl a nemyslím si, že by tam byla závada... ale zkus vyndat krytky kolem ručky a popelník... a myslím, že půjde rozdělat ten středový kryt mezi sedačkami. Pak už by ses k nim dostal zaručeně, ale jestli při tom budeš muset vyndat sedačky, to opravdu nevím. Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 tak na to se vykaslu Jak se daj promerit ty draty kdyz se nedostanu k druhymu konci Ma to nejakej odpor (aby se to dalo poznat)? Citovat
vícha Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Určitě, rozpoj konektory a změř odpor jak k patronám, tak k jednotce airbagu... neměl by být nekonečný, pak by byl přerušený drát. Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 Doufam ze to nevystreli kdyz tam poslu nejaky napeti z ohmmetru !!! Citovat
Jima Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 No ten blikající airbag je pěknej lump. Dělal jsem to na 406 min týden a miusel jsem nakonec znovu načíst jednotku dignostikou. Na odpojování zapojování jednotli. zápojnic dávej pozor. Stačí sebemenší nabití stat energií tvých ruk nebo oděvu a jsi v háji. Doufám řže jsi nesumndával volant. Dávej pozor at na spíru pod volantem nepootočíš protože můžeš zmenit počet otáček a mužeš ho tím pádem poškodit. Asi ti nezbude nic jiného než to dát fakt na tu diagnostiku. Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 takze to znamena abych to ani nahodou nemeril ohmmetrem, co? Citovat
Operator Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Hlavně k tomu nestrkej hlavu až se v tom budeš š?ourat. U známýho v práci takhle jeho kolegovi proletěla hlava čelnim sklem ...............bez těla! :o:( Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 tak dekuji panove za rady, jedu na diagnostiku, tohle nebudu riskovat, jsem sebevrah, ale na tohle asi dost malej Citovat
Mcneil Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Zdárek! Co taková hodinka diagnostiky stojí? Kam s tím jezdíte? Citovat
BABIAK Odesláno 22. září 2004 Odesláno 22. září 2004 To: kveton Napiš až to budeš mít hotový. jak jsi dopad a včem to bylo. Mne to taky zlobí. Někdy svítí a někdy ne. Citovat
kveton Odesláno 23. září 2004 Autor Odesláno 23. září 2004 Tak to mas nekde urcite blbej kontakt kdyz to dela tohle U me se to hleda krapet hur protoze mi to sviti furt a kontakty jsem prolezl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.