Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nejak mi zacal blikat a po chvili svitit airbeg.

Prosel jsem prispevky a na zaklade nich jsem prostrikal kontakty pod sedackama i pod volantem ale nic.

Poradte pliiiiz

Ps.: k patronam jsem se nedostal, tudiz jsem to u nich neprostrik, ale nikdo s nima nic nedelal a leta uz se s nima nehlo (asi)

Odesláno

Někdo by ti poradil, zajet s tím do servisu... ale ještě zkus proměřit dráty, zkontrolovat kontakty. Taky mi to blbne, ty konektory jsou pěknej ****, uvažuji, že bych to přidělal na stálo (jak už tady někdo psal). Přeci jen sedačky každý týden nerozdělávám... :papa

Jěště mě napadlo, ale to tě nepotěším, nedávno jsem opravoval drát vedoucí volantem k airbagu, ale je to docela hnus.

Odesláno

Já k nim nelezl a nemyslím si, že by tam byla závada... ale zkus vyndat krytky kolem ručky a popelník... a myslím, že půjde rozdělat ten středový kryt mezi sedačkami. Pak už by ses k nim dostal zaručeně, ale jestli při tom budeš muset vyndat sedačky, to opravdu nevím.

Odesláno

No ten blikající airbag je pěknej lump.

Dělal jsem to na 406 min týden a miusel jsem nakonec znovu načíst jednotku dignostikou.

Na odpojování zapojování jednotli. zápojnic dávej pozor. Stačí sebemenší nabití stat energií tvých ruk nebo oděvu a jsi v háji. Doufám řže jsi nesumndával volant. Dávej pozor at na spíru pod volantem nepootočíš protože můžeš zmenit počet otáček a mužeš ho tím pádem poškodit. Asi ti nezbude nic jiného než to dát fakt na tu diagnostiku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...