306gti6 Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 kebyze vymenim povodne ramena za tieto sirsie ( o 40mm ) musel by som prerabat aj horne ulozenie tlmicou??Bez toho by boli kola asi moc do A , co myslite? :myslim [upravil dne 4/3/10 306gti6] Citovat
Qcko Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Mal by si to do A, to je jasne, horne ulozenie asi nezmenis, to by si musel rozsirit o 80mm dokopy a na to nie je v 306 miesto:myslim (videl som, ze si bol na slalome minulu sobotu:D ) ...zaujimave by bolo to skusit, ako moc do A by to bolo, mozno by to vyzeralo dobre a sedelo by to o nieco lepsie na ceste:D Citovat
Capy Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 jedna z možností jelikož ten obrázek to nezobrazí tak ho najdeš tady v albu pohled na horní uložení ale nevim jak to má vyřešený vespod LINK [upravil dne 4/3/10 Capy] Citovat
Qcko Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Wow, tak sa zmesti ... sakra, to by som do 306 nepovedal:aut ...ta zadna naprava je tam paradne vymakana:o:o [upravil dne 4/3/10 Qcko] Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 jako nevim jo treba napisu kravinu ale kdyz to udelas takhle delsi ten spodek aby byli kola do A nebude treba i delsi poloosa? Citovat
306gti6 Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 306-Kubik-S16: no vydis,to ma ani nenapadlo... Citovat
306gti6 Odesláno 5. březen 2010 Autor Odesláno 5. březen 2010 alebo rameno nechat povodne a spravit len 20 mm medzykus medzy rameno a gulovy cap tym padom by sa rozsirila naprava o 20mm na kazdej strane a horne ulozenie by mohlo zostat tak ako je-aspon myslim.... Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 to ano ale porad budes potrebovat asi delsi poloosu si myslim ;)to uz by asi bylo lepsi sehnat delsi poloosu a dat tam to delsi rameno Citovat
Kuba 306 S16 Odesláno 5. březen 2010 Odesláno 5. březen 2010 Chlapi, jediná možnost jak napravu rozšířit, teda kromě podložek, je dát,jak píšete, delší rameno, ale tím pádem budeš muset o tu samou míru posunout i horní uložení a samozřejmě dát i delší poloosu a taky delší spojovačky od řízení!..Jakmile bys dal jen delší spodní rameno,byť třeba jen o půl centimetru, tak budeš mít kola do A(změníš odklon kola=horší jízdní vlastnosti plus špatný sjíždění gum) a taky změníš rozbíhavost, to má taky vliv na gumy a jízdní vlastnosti(s tim se nedá skoro jezdit):D...Takže asi tak:super Citovat
Capy Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 no nejlepší je asi sehnat poloosy z 806 a podle toho rozšiřovat jak rameno tak posunout horní uložení jestli je tam dost místa. Prodloužit spojovačky na řízení by neměl být problém Citovat
derek Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Otázkou zůstává zda se to vůbec oplatí,převařovat horní uložení,nebo ho předělat na unibally (někde jsout to už nepovolené ůpravy),měnit obě polosy ramena a tyčky řízení. Něco tam psali že ramena jsou snad z nějaké 406,nejlepší by bylůo kdyby ji tady někdo měl a to rameno nám změřil a i ty polosy. Nejlépe 406 hdi. A pak budeme chytřejší.Jelikož mám maxinu tak nad tím taky přemýšlím,samozřejmě že tady nejde udělat štelování odklonů na tlumiči,takže ho buděš muset udělat a to bud na horním uloženíí nebo štelovací spodní čep ramene. A pokus si někdo myslí že to trefí jen tak bez šelování odklonů,tak at se do toho raději nepouští.. Jinač negativní odklony jsou vítané v připadě že používáš radiální gumy,a jedzdíš závody,nebo ty slalomy. Já mám odklony třeba 3,5 stupně a to už je řádně znát a série je asi 1,2 stupně záleží na výrobci auta. A pokud se někomu sjíždějí gumy vnitřkem tak má na to vliv i vaše snižování přední nápravy a tím se změní odklon kola. A pokud já mám odklon 3,5 stupně tj rozdíl 3,5mm vyosení tlumiče do nuly - tak co by asi udělali 4cm,nebo kolik mají ty ramena. Tak to je za mě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.