Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: martin.grif

Původně zaslal: Saviero

martin.grif A kde jsi na to narazil? Muzes nam tu poslat nejake odkazy, informace atd.

Diky

posílám ti SZ

Proč SZ..???Nemyslíte, že i ostatním by se to hodilo..??

Odesláno
Původně zaslal: Budhas

Původně zaslal: martin.grif

Původně zaslal: Saviero

martin.grif A kde jsi na to narazil? Muzes nam tu poslat nejake odkazy, informace atd.

Diky

posílám ti SZ

Proč SZ..???Nemyslíte, že i ostatním by se to hodilo..??

Nevím jak je to tady s pravidlama...aby to někdo nebral jako reklamu...hodím odkaz

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak mi odešlo nejdřív stahovaní u řidičova okna (zůstalo zavřené tak sem to neřešil) a v úterý ráno mi odešlo stahování u spolujezdce byla to rána jako blázen při zavírání okna (bohužel okno nešlo ani rukou strčit zpátky nahoru) neměl sem tedy čas čekat až mi přijdou díly z ebay a tak sem si na netu našel servis kde stahovačky opravují - je to servis v Rostoklatech. po rozebrání v servisu zjistily, že mi nepraskly ty plastové kostičky ale že se utrhly držáky přímo ze skla jak jsou tam přilepené a to jak u řidiče tak u spolujezdce. Domluvili jsme se tedy že mi je tam přilepí tekutým kovem a vymění kostičky za nějaký kovový co si nechávají vyrábět. Celá ta sranda mě vyšla na 5500 Kč a trvalo to asi 2 hodiny. doufám že teď už budu mít pokoj.

[upravil dne 23/2/11 14:46 tessicz]

Odesláno

Tohle mě úplně točí!!! Tohle je vyloženě Zlodějina!!!! Takovej ranec za něco, za co bys dal maximálně 1000 Kč a ještě si udělal manuální dvouhodinku sám.

Odesláno

Já vím, ale bohužel sem potřeboval být mobilní a s autem fungovat a tak sem neměl čas shánět a čekat až přijdou kostičky z ebay, ale kdybych věděl že nejsou prasklé a že se to urvalo ze skla tak sem si to také jen přilepil sám. na druhou stranu sem rád že to vyšlo na 5500 Kč i s výměnou kostičky pač v autorizovaném servisu by to bylo daleko dražší, alespoň si to myslím.

Odesláno

Je to pohodová práce, není v tom problém...dokonce se mi roskočilo celý to \"klubíčko se strunama, co ovládají posuv...no...a i přes to jsem to dal dokupy.... pohodáááá... bylo teplo...jediný co je potřeba je trpělivost, vrtačka, nejtovací kleště desítka malá gola a náhradní kosttičky...a trošku tý manuální vzručnosti... :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...