martin.grif Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Saviero martin.grif A kde jsi na to narazil? Muzes nam tu poslat nejake odkazy, informace atd. Diky posílám ti SZ Citovat
Budhas Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: martin.grif Původně zaslal: Saviero martin.grif A kde jsi na to narazil? Muzes nam tu poslat nejake odkazy, informace atd. Diky posílám ti SZ Proč SZ..???Nemyslíte, že i ostatním by se to hodilo..?? Citovat
martin.grif Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: Budhas Původně zaslal: martin.grif Původně zaslal: Saviero martin.grif A kde jsi na to narazil? Muzes nam tu poslat nejake odkazy, informace atd. Diky posílám ti SZ Proč SZ..???Nemyslíte, že i ostatním by se to hodilo..?? Nevím jak je to tady s pravidlama...aby to někdo nebral jako reklamu...hodím odkaz Citovat
Budhas Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Jo takhle to myslíš...pokud by byl problém, tak ti to maximálně admin smaže... Citovat
martin.grif Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 tady máte ND na stahovačky a mnoho jiného....vše origo pro 607 http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1313&_nkw=peugeot+607&_sacat=See-All-Categories Citovat
Budhas Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Pěkný...dobrá práce...akorát by mě zajímalo, jakej je rozdíl mezi těma jezdcema za 6.50 euro a za 14.99 euro... Citovat
martin.grif Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 je tam rozdíl v materiálu...už sem viděl i komplet železný....tam už nemá co prasknout... Citovat
Michael coupé Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 Koupím kompletní nepoškozenou stahovačku dveří řidiče a spolujezdce,má někdo ? Citovat
tessicz Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Tak mi odešlo nejdřív stahovaní u řidičova okna (zůstalo zavřené tak sem to neřešil) a v úterý ráno mi odešlo stahování u spolujezdce byla to rána jako blázen při zavírání okna (bohužel okno nešlo ani rukou strčit zpátky nahoru) neměl sem tedy čas čekat až mi přijdou díly z ebay a tak sem si na netu našel servis kde stahovačky opravují - je to servis v Rostoklatech. po rozebrání v servisu zjistily, že mi nepraskly ty plastové kostičky ale že se utrhly držáky přímo ze skla jak jsou tam přilepené a to jak u řidiče tak u spolujezdce. Domluvili jsme se tedy že mi je tam přilepí tekutým kovem a vymění kostičky za nějaký kovový co si nechávají vyrábět. Celá ta sranda mě vyšla na 5500 Kč a trvalo to asi 2 hodiny. doufám že teď už budu mít pokoj. [upravil dne 23/2/11 14:46 tessicz] Citovat
Budhas Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Tohle mě úplně točí!!! Tohle je vyloženě Zlodějina!!!! Takovej ranec za něco, za co bys dal maximálně 1000 Kč a ještě si udělal manuální dvouhodinku sám. Citovat
tessicz Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Já vím, ale bohužel sem potřeboval být mobilní a s autem fungovat a tak sem neměl čas shánět a čekat až přijdou kostičky z ebay, ale kdybych věděl že nejsou prasklé a že se to urvalo ze skla tak sem si to také jen přilepil sám. na druhou stranu sem rád že to vyšlo na 5500 Kč i s výměnou kostičky pač v autorizovaném servisu by to bylo daleko dražší, alespoň si to myslím. Citovat
Budhas Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 já jezdil s násadou od koštěte....a ty držáky se daj svařit. Ale tak je dobře, že jsi spokojenej. Citovat
tessicz Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Mno spokojen že to běhá to jo, s cenou sice moc ne, ale s tím nic nenadělám Citovat
Budhas Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Já snad dám inzerát, že to opravuju za 2000 a ještě na tom vidělám... Citovat
tessicz Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 no jestli je to 2000 Kč za každé okno tak si o 1500 levnější než to udělali mě to zas takový rozdíl není Citovat
Birkov Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 budhas: tak to si asi na jaře udělám výlet do jihlavy :-D já bych na to neměl nervi, osm za to nedal ale za dvojku proč ne:) Citovat
Budhas Odesláno 24. únor 2011 Odesláno 24. únor 2011 Je to pohodová práce, není v tom problém...dokonce se mi roskočilo celý to \"klubíčko se strunama, co ovládají posuv...no...a i přes to jsem to dal dokupy.... pohodáááá... bylo teplo...jediný co je potřeba je trpělivost, vrtačka, nejtovací kleště desítka malá gola a náhradní kosttičky...a trošku tý manuální vzručnosti... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.