simas Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Zdravim Vas, po delsi dobe se mi objevil problem na jednom z aut. Rozsvitila se diagnosticka kontrolka motoru, a na displayi \"System antipollution fault\". Vzhledem k tomu ze tato hlaska je u peugeotu asi nejoblibenejsi :-), pozoroval jsem chovani auta. Behem jizdy se chova zcela normalne a jde i do otacek, tudiz neni v nouzovem rezimu. Ale pri pokusu vypnout motor, po otoceni klicku jeste cca 4 sec motor bezi a pak se sam vypne. Nevite nahodou nekdo kde by mohla byt chyba? Diky vsem za rady Citovat
marsalek Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Zdravim do Bredy! U HDi motoru to zpusobuje obvykle vadny DRV ventil na Common Rail pumpe. Pokud je to ale neco 2.2l HDi-specifickeho, tak nemohu bohuzel slouzit :-) Kaja Citovat
straki007 Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Jo jo.Potvrzuji. Na jisto je to ventil ve vysokotlakem cerpadle. Zavada:Pozadavek na vypnuti ventilu,ventil porad aktivni. Jdes sehnat za dobre penize uplne novy se zarukou.Vrakac nedoporucuji. Citovat
michaltn Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 tento problém mám aj ja na svojej 406 ale 2,1 TD ... neviete či sa tu tento problém riešil detailnejšie? Citovat
simas Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 no na DRV ventil se mi to moc nezda, ten jsem menil v srpnu, ze by uz zas odesel? Citovat
qmysak Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 řekl bych že je to drv ventil měnil se ho na podzim a doufám že eště dlouho vydrží za ty prachy. kdyby byla v čr kvalitnější nafta jako třeba v německu tak by to bylo lepší.špatnou kvalitou nafty se ti zasere sítko na drv ventilu a si v ..... Citovat
simas Odesláno 4. březen 2010 Autor Odesláno 4. březen 2010 no tak diky vsem, zkusim zitra vytahnout a vycistit, treba to pomuze Citovat
qmysak Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 vyčištění je jen dočasné záleží jak je moc zasraný mě ani vyčistit nešel jak byl ko:bacha Citovat
jofo Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Vyistit a zmenit naftu. Toto robi aj nekvalitna nafta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.