Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dobry vecer. Mam problem so zadnou castou. Pri prejazde nerovnosti mi nieco klepe v zadnej casti auta. Urcite to ide od napravy. Mozno to prirovnat k takemu akokeby klopkaniu a chveniu niecoho. Ked som cital podobne temy, tak podobne zvuky tym mojim som nenasiel. Oni riesili skor tie plechy a podobne. Mne to ide od kolies. Bol som u kamarata mechanika,ktory podvazoval silentbloky a kontroloval ramena ale nic nenasiel co by mohlo sposobovat tu nepohodu pri jazde :nevim Zaujimave je, ze ked idem sam tak je to neznesitelne, ale ked veziem vzadu dalsich 2 alebo 3 ludi tak to akokeby zmizlo. Auto ide pekne cisto, ziadne neprijemne zvuky... Cim by to mohlo byt? Skusali sme aj zaistit lanka od rucnej brzdy ale prd to pomohlo :fnuk Je to neznesitelne a uz som z toho zufaly :( Stavim sa ze ked pojdem do peugeotu tak ich rada bude vymena vsetkeho... preto sa pytam vas skusenejsich... Sry za roman... Dakujem za odpovede a pripadne rady...

Odesláno

v sobotu som vydoloval cely kufor vratane rezervy, lekarnicky boku aj vsetkeho... proste prazdny kufor. Btw, keby to bolo nieco z toho tak by to nezaviselo od zatazenia zadnej casti auta... pri zatazeni nepocut nic :o

Odesláno

oco sa naskladal do kufra ( bol to velmi smiesny pohlad ;) ) . Sedacky sme sklopili a pocul ze to ide zdola... No nechce sa mi verit aby ten neprijemny zvuk vydavali sedadla... lebo to neje iba jeden zvuk, ale klopkanie chvenie buchanie a neviem co vsetko:blicismajlik

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám podobný problém a někde jsem tady četl že to mužou být 5té dveře tak jsem to skusil a fakt tam je malá vule ktrá muže při nerovnosti klepat. Asi budu muset seřídit zámek 5tých dveří skuste poradit jak na to dík

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak po vymene stabilizatorov sa nic nezmenilo... stale to robi a je to cim dalej tym horsie :bojim Kolega spominal ze mal nieco podobne na honde. Problem bol na nejakych gumickach, ktore sa nachadzaju na tlmicoch. Povedal ze po case dokazu stvrdnut na kamen a vydavaju potom neprijemne klopave zvuky... Blbost ? alebo...

Odesláno

nie, ono to robi stale... dokonca si myslim ze ked idem do tych 50 je to najhorsie, pri rychejsej jazde to je pocut menej.... Loziska? tak to dufam ze nie... pekne palky su za ne... :bojim

Odesláno

u 5 tých dveří je malá vůle po stranách jsou vymezovacý gumy tak doštelovat a máš klid mně to pomohlo. Taky to může dělat plato v kufru jsou tam 4 gumové válečky na zacvaknutí ale rády se ulamujou pak to cvaká a ještě skus skontrolovat zakončení podbehu zadního kola já ho měl volnej a taky bouchalo tak dej vědět

• O 8 měsíců později...
Odesláno

ja som moj problem vyriesil tu a uspesne :) podotykam ze som zacal stelovanim kufru, impregnaciou gumovych tesneni... no zufalstvo az napokon :o ->

[upravil dne 21/1/11 20:20 Marcel00]

• O 9 let později...
Odesláno

Me to dela při jakekoliv mirne nerovnosti jako kovove cinknuti.
pro demontazi sedadel zvuk je stae vic slyset. 
jizda bez zadnich sedacek,bez plata zvuk stále stejny…..ale zjistil jsem ze pokud je vlhko nebo dest tak to nedela. Uz nevim co zkusit. jedna se o sedan Peugeot 407
Draha polovicka me rikala ze to jde ze zadu 100% sedela v zadu. prej od sloupku. sloupek demontovanej a stále pretrvava,v kufru vse pevne kapsy prazdne v kufru a pevne… uz nevim :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...