Fx Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Zatimco je muj milasek v servisu, vymejslim jednu koninu za druhou Byl jsem babicce nechat precalounit nejakej starej kus nabytku a kdyz uz jsem tam byl, tak jsem se optal, kolik by stalo precalouneni komplet sedacek, protoze mam auto po kurakovi, a tak je to sem tam propaleny. Ja vim, celkem blbost, ale co neni, ze... Rekli mi, ze jen prace by byla tak 10 tisic, pricemz sehnani materialu je pry celkem problem. No, ja nevim, alcantara je celkem pohoda material a mam moznost 140*100 cm role za 650 korun:) Citovat
Fx Odesláno 20. září 2004 Autor Odesláno 20. září 2004 Jo, vlastne jsem nepripojil otazku... co vy na ten napad a nemate nekdo zkusenost s tim, kolik materialu na to je potreba? Je to spis takova moje uvaha, ted budu rad kdyz zaplatim opravu motoru, ale pres zimu Jean stejne jezdit nebude, bude hezky v teplicku v garazi a ja ho budu obskakovat:o:D Citovat
Fx Odesláno 20. září 2004 Autor Odesláno 20. září 2004 Nebo vite nekdo o peknych potazich, ktere budou mit vzadu vyresenou i tu loketni operku? Citovat
Tornado Odesláno 20. září 2004 Odesláno 20. září 2004 Ja jsem potahy koupil primo u Peugeotu v Olomouci a mam je tak vyreseny, ze muzu pouzivat i loketni operku. Je tam proste zips, kterej se odepne a operka se vyklopy. ;-) Citovat
Guest MMMMM Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Netuším co řesite s opěrkou. Prostě ji tam mam zasunutou a když ji potrebuji tak ji vysunu. Vse je calounene. To Fx - ja bych do budoucna chtel pouze přecalounit dvere. Hlavne u ridice je od ruky odrene. Sedadla mam OK. Fx odkud jsi? Citovat
Fx Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 No co bychom resili s operkou, proste mam v zadnich sedadlech operku a diru na skivak, a kdyz tam dam nejaky uni potahy, tak tu operku nemuzu vytahnout. A kdyz bych je musel sundavat kvuli vyndani operky... Nerad bych se o ni pripravil, i kdyz vzadu nekdo sedi tak v jedny jizde ze sta, vetsinou je moje pegina jednovalec:D Ja jsem z Prahy, mas to napsany pod mym avatarem:papa Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 to Fx: Ja jsem si nechaval sit potahy na miru od jednoho znamyho primo na pegynku a sedej fakt super. Vybral jsem si material (ten nejlepsi co tam maj) a nechal jsem za to 2500,- Ale bohuzel se ceka nez to usijou Citovat
Radek V. Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Jestli k tomu můžu taky něco říci, tak bych to čalounění řešil potahy. Je to hlavně levnější a bez demontáže sedaček. Taky jsem si je nechal šít a jsem spokojen. Ne že bych měl špatné stávající čalounění, ale přidával jsem zadní opěrky hlav a ty byly v jiné barvě...... Foto mám na stránkách P-c....teda kdyby se chtěl někdo mrknout...... Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 to Radek.V: Kde jsi splasil ty krytky na prahy? vypada to dobre a je to si myslim i dost uzitecny. Citovat
Radek V. Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Ty jsou koupené u Peugeotu a dělají se i v imitaci hliníku, ale ty jsou dražší....tyhle stály asi 800kč, ale už si to nepamatuju... Tyhle plastové samolepky jsou i na prahu zadních dveří a dělají je i pro jiné modely. Chci je koupit i manželce do 206ky. Jo a je to materiál od 3M. [Editován dne 9/21/04 Radek V.] Citovat
Fx Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 Jojo, uz jsem taky asi rozhodnutej pro potahy, ale chtel bych fakt neco, co tam bude sedet jak prdel na mise, uni nesedej uplne, nekde se roztahujou, jinde jsou mensi, nepadnou na sedaky... Proste opruz. Takze potahy... Asi si je taky necham udelat na miru a k tomu i poradny koberecky, kdyz uz. Jinak ten kryt prahu je fakt peknej:papa Citovat
Radek V. Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 Jestli můžu doporučit koberečky, tak origo vaničky 3D. Povrch je jako koberec v autě a zespodu jsou pogumované, dají se mýt wapkou a hlavně nejezdí po autě a zakrývají i tu plošku na odkládání levé nohy. Veliké mínus je cena......2.600kč Až budu velkej, tak si je taky pořídím....:D:D Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 To Fx: Jestli chces, muzes mrknout na ty moje potahy (co nevidet jsem frknu fotky) nebo se muzem domluvit a mrknes na to v realu a muzu ti je nechat usit. Citovat
Fx Odesláno 21. září 2004 Autor Odesláno 21. září 2004 To by bylo naprosto super:) Sice to az tak nespecha a zatim spis sbiram informace, protoze jeste zdaleka nevim, na kolik me prijde oprava motoru, ale urcite o to zajem mit budu. Pokud ty fotky uz mas a problem je jen dat je na web, muzes je umistit ke mne (pripadne mi je poslat mailem a ja je hodim k sobe). Mimochodem, jak tak koukam na profily clenu, jsem tu celkem maly piiivo:o Citovat
kveton Odesláno 21. září 2004 Odesláno 21. září 2004 :)napodobne ted o vikendu jsem autiko umyl a nafotil, jsou tam i ty potahy a jde jen o to prekonat lenost a sklerozu a ty fotky stahnout a uploadnout na web Snad zitra Citovat
Maros735 Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Mne robili potahy na mieru mam ich 2 roky a su dokonale stali asi 7000 pozri http://www.cartex.sk/ Citovat
Přema Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Původně zaslal: Maros735 Mne robili potahy na mieru mam ich 2 roky a su dokonale stali asi 7000 pozri http://www.cartex.sk/ Proč odpovídáš na 3 roky staré téma????????:myslim:myslim:mrk:o Citovat
Kdo Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Původně zaslal: Přema Proč odpovídáš na 3 roky staré téma????????:myslim:myslim:mrk:o On vymetl archív ve víc vláknech. Citovat
Kdo Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi pokud na něj mrknete tak je nováček takže se seznamuje:roker Jj, nic proti němu, taky jsem si všiml počtu příspěvků. Jen že reagoval na vlákna, která byla pěkně hluboko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.