Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zatimco je muj milasek v servisu, vymejslim jednu koninu za druhou :D Byl jsem babicce nechat precalounit nejakej starej kus nabytku a kdyz uz jsem tam byl, tak jsem se optal, kolik by stalo precalouneni komplet sedacek, protoze mam auto po kurakovi, a tak je to sem tam propaleny. Ja vim, celkem blbost, ale co neni, ze... Rekli mi, ze jen prace by byla tak 10 tisic, pricemz sehnani materialu je pry celkem problem. No, ja nevim, alcantara je celkem pohoda material a mam moznost 140*100 cm role za 650 korun:)

Odesláno

Jo, vlastne jsem nepripojil otazku... co vy na ten napad :) a nemate nekdo zkusenost s tim, kolik materialu na to je potreba?:papa

Je to spis takova moje uvaha, ted budu rad kdyz zaplatim opravu motoru, ale pres zimu Jean stejne jezdit nebude, bude hezky v teplicku v garazi a ja ho budu obskakovat:o:D

Odesláno

Netuším co řesite s opěrkou. Prostě ji tam mam zasunutou a když ji potrebuji tak ji vysunu. Vse je calounene.

To Fx - ja bych do budoucna chtel pouze přecalounit dvere. Hlavne u ridice je od ruky odrene. Sedadla mam OK.

Fx odkud jsi?

Odesláno

No co bychom resili s operkou, proste mam v zadnich sedadlech operku a diru na skivak, a kdyz tam dam nejaky uni potahy, tak tu operku nemuzu vytahnout. A kdyz bych je musel sundavat kvuli vyndani operky... Nerad bych se o ni pripravil, i kdyz vzadu nekdo sedi tak v jedny jizde ze sta, vetsinou je moje pegina jednovalec:D

Ja jsem z Prahy, mas to napsany pod mym avatarem:papa

Odesláno

to Fx: Ja jsem si nechaval sit potahy na miru od jednoho znamyho primo na pegynku a sedej fakt super.

Vybral jsem si material (ten nejlepsi co tam maj) a nechal jsem za to 2500,-

Ale bohuzel se ceka nez to usijou

Odesláno

Jestli k tomu můžu taky něco říci, tak bych to čalounění řešil potahy. Je to hlavně levnější a bez demontáže sedaček. Taky jsem si je nechal šít a jsem spokojen. Ne že bych měl špatné stávající čalounění, ale přidával jsem zadní opěrky hlav a ty byly v jiné barvě......;) Foto mám na stránkách P-c....teda kdyby se chtěl někdo mrknout......

Odesláno

Ty jsou koupené u Peugeotu a dělají se i v imitaci hliníku, ale ty jsou dražší....tyhle stály asi 800kč, ale už si to nepamatuju...;)

Tyhle plastové samolepky jsou i na prahu zadních dveří a dělají je i pro jiné modely. Chci je koupit i manželce do 206ky. Jo a je to materiál od 3M.

[Editován dne 9/21/04 Radek V.]

Odesláno

Jojo, uz jsem taky asi rozhodnutej pro potahy, ale chtel bych fakt neco, co tam bude sedet jak prdel na mise, uni nesedej uplne, nekde se roztahujou, jinde jsou mensi, nepadnou na sedaky... Proste opruz. Takze potahy...

Asi si je taky necham udelat na miru a k tomu i poradny koberecky, kdyz uz. Jinak ten kryt prahu je fakt peknej:papa

Odesláno

Jestli můžu doporučit koberečky, tak origo vaničky 3D. Povrch je jako koberec v autě a zespodu jsou pogumované, dají se mýt wapkou a hlavně nejezdí po autě a zakrývají i tu plošku na odkládání levé nohy. Veliké mínus je cena......2.600kč :( Až budu velkej, tak si je taky pořídím....:D:D:D

Odesláno

To Fx: Jestli chces, muzes mrknout na ty moje potahy (co nevidet jsem frknu fotky) nebo se muzem domluvit a mrknes na to v realu a muzu ti je nechat usit.

Odesláno

To by bylo naprosto super:) Sice to az tak nespecha a zatim spis sbiram informace, protoze jeste zdaleka nevim, na kolik me prijde oprava motoru, ale urcite o to zajem mit budu. Pokud ty fotky uz mas a problem je jen dat je na web, muzes je umistit ke mne (pripadne mi je poslat mailem a ja je hodim k sobe). Mimochodem, jak tak koukam na profily clenu, jsem tu celkem maly piiivo:o

Odesláno

:)napodobne

ted o vikendu jsem autiko umyl a nafotil, jsou tam i ty potahy a jde jen o to prekonat lenost a sklerozu a ty fotky stahnout a uploadnout na web

Snad zitra

• O 3 roky později...
Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

pokud na něj mrknete tak je nováček takže se seznamuje:roker

Jj, nic proti němu, taky jsem si všiml počtu příspěvků. Jen že reagoval na vlákna, která byla pěkně hluboko. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...