106sťák Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Ahoj všem,mám dotaz ohledně horního uložení předních tlumičů,jak by se poznalo,že tam je něco v nepořádku,popř jestli můžu vyndat tlumiče bez toho stahováku přužin,myslím jako celej tlumič i s pérem,jen kouknu od motoru na to a zase to dám zpět,jestli to náhodou nevrže na zpátačku kůli tomuhle? Citovat
106sťák Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 a jak to je nej,jako sundám kolo,je to na heveru,povolím ty natice z vrchu u toho motoru a pak tzen šroub z tý těhlice a melo by to bejt? Citovat
P-106! Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 no jasny ,,, jediny co nepovolujes je ta stredova matice na tlumici Citovat
106sťák Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 a teda nemohlo by to vrzat kuli tomu uložení??? Citovat
KoldasT16 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 na zpátečku???většinou to vrže když otáčíš volantem Citovat
godzila.01 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Mno jenže v tom uložení máš ještě ložisko a na to neuvidíš pokud nesundáš pružinu A vrzat ti klidně může to ložisko to mi dělalo na 309 a 306..... Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 povol čep řízení spodní čep brzd třmen polovčelku 3 šrouby uložení a máš to venku celé ze šenklem jinak mě to taky zas začalo mlátit měnim to už podruhe zarok a jsou tam od monreo..... pžiznaky takoví tvrdý bouchání je to slyšet zezhora to ližisko se vytahá do stran a pak to mlátí je to jen takoví tenoučký plecho plastové ložisko fakt nic bitelného..... Citovat
106sťák Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: KoldasT16 na zpátečku???většinou to vrže když otáčíš volantem jj na zpátečku a při otáčení volantem to vrže Citovat
106sťák Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: luky106rolandgaros povol čep řízení spodní čep brzd třmen polovčelku 3 šrouby uložení a máš to venku celé ze šenklem jinak mě to taky zas začalo mlátit měnim to už podruhe zarok a jsou tam od monreo..... pžiznaky takoví tvrdý bouchání je to slyšet zezhora to ližisko se vytahá do stran a pak to mlátí je to jen takoví tenoučký plecho plastové ložisko fakt nic bitelného..... to ani není mláácení nebo bouchání,to je jako když dře železo nebo tak a hlavně dělá to jen někdy:myslim Citovat
106sťák Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 mohli by to vrzal poloosy?třeba? Citovat
106sťák Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 takže to bude teda něco s těma tlumičema?nebo pružiny?se jako mužou hejbat? Citovat
secjan Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Nikdy nedemontuj pružiny tím že bys povolil tu středovou matici, PRUŽINA TĚ MŮŽE VÁŽNĚ ZRANIT - BEZ STAHOVÁKU PRUŽIN NIKDY !!!. Nejčastější příčinou vrzání je spodní rameno, kuláč nebo silenbloky - vymontuj a zkontroluj, je to operace jednoduchá a snadná.Když bude vše ok, tak hledej na horním upevněním nápravy ( pod kapotou tři matice M8) - konkrétně ložisko a tlumič bych nechal naposled.Tak bych postupoval ja. Poloosa nikdy nevrže, ale klepe hlavně při zatáčení s plynem, když už klepe i při jízdě rovně , tak je total. Jan Citovat
106sťák Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 jj tak na to mrknu díky za radu moc... Citovat
Cardaaa Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 mě 106ka vrzala na zpátečku taky a bylo to zadní nápravou (byla ko) Citovat
106sťák Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 já tohle cejtim a slyším ze předu.... Citovat
106sťák Odesláno 7. březen 2010 Autor Odesláno 7. březen 2010 a to je ten čep co je v rameni nebo ten co je jako z vrchu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.