Slayer Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Hi All Tak mi to tak nějak divně prasklo (jak je namalován řez) nezkoušel to někdo opravit, nemá někdo nápad ... jakýkoli? A nebo, neválí se to někomu doma.... jen mi není jasné podle SerBoxu jak to shodit.... není to náhodou součást tapecu jako celku? Citovat
Slayer Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 ee, nikdo niC ani jak to sundat důle ?? Citovat
kobr Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Vidíš ty obdélníčkové otvory? Je jich šest. V každém rohu a uprostřed. Tam tam jemně zapáč malým šroubovákem, ale mělo by jít i tahem nahoru. Zkus jemně. Citovat
Slayer Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Ty ovladače jsem měl venku. V tom není ten problém. Ale jak sundat to ono celé ode dveří, abych to mohl případně zavařit, nebo nějak \"ošetřit\" .... Jeden torx jsem povolil ale pořád to drží (ten kus s tou koženkou na boku ...) EDIT: Jo teď koukám co jsi myslel ....... hned zítra zkusím. [upravil dne 2/3/10 Slayer] Citovat
Slayer Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Tak nic.... v těch místech pod otvory není nic co by drželo celý ten panel. Uvnitř je jen hladký povrch. Ono to opravdu vypadá jako součást tapecu dveří, tak to asi budu muset sundat celé PS: tzn. vycvakat nejdřív dřevěné obložení? Pak by měl jít sundat jen ten šedý střední díl a na dveřích zůstane koženka pod oknem a spodní plast s reprem... je tak či se pletu? Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 sundaš to s celým tapecem. tapec je v celku jak vrchni čast u okna tak spodni plastova. ve předu jak je ta mala žluta čarka by to stačílo chytnout samořezkou a zbytek slepit nebo zavařit. [upravil dne 3.3.2010 čakom] Citovat
Slayer Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 toho sem se bál a jde sundat jen ten střední šedý díl, nebo musí jít dolú i plast s reprem? Citovat
Slayer Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 jo pro tebe když jsi to už dělal ... já na to půjdu poprvně a se strachem ať nedolámu víc věcí než je teď Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 drži to na 4 šroubech + další 4 přes reprak a ješte se musi vycvaknout rameček kolem kliky a pak se to od spodu \"strhne\" pokud si to pamatuju [upravil dne 3.3.2010 čakom] Citovat
Slayer Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Díky moc čakome... jako vždy rady nad zlato Tapec je dole, tak se do toho můžu pustit (jo a trvalo to minut 20 ) Citovat
Slayer Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 Tak a je to ... slepeno, provrtáno, přišroubováno a vráceno na místo ... jako by sjel z linky ještě jednou díky za pomoc Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 neni zač ja menil celej ten panel a jak je to tam přivařený tak jsem to šrouboval samořezkama. Citovat
Slayer Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 jj to žešení ingeneerů z Francie není moc povedené... mají to jen roztavené a rozpláclé ... Citovat
kobr Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Omlouvám se, ale u mně to šlo vyndat ven! Citovat
čakom Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 ono to jde vyndat ale je to tam přidělany roztavenym plastem. takže pokud za to budeš rvat tak to jen urveš. my se tu bavime o starým modelu. a ty maš určitě novej [upravil dne 3.3.2010 čakom] Citovat
kobr Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: čakom ono to jde vyndat ale je to tam přidělany roztavenym plastem. takže pokud za to budeš rvat tak to jen urveš. my se tu bavime o starým modelu. a ty maš určitě novej [upravil dne 3.3.2010 čakom] jo,jo Citovat
Slayer Odesláno 3. březen 2010 Autor Odesláno 3. březen 2010 tak tak ... u nás to vypadá ze zadu takhle ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.