Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hi All

Tak mi to tak nějak divně prasklo :( (jak je namalován řez) nezkoušel to někdo opravit, nemá někdo nápad ... jakýkoli? A nebo, neválí se to někomu doma.... jen mi není jasné podle SerBoxu jak to shodit.... není to náhodou součást tapecu jako celku?

2cikbhk.jpg

Odesláno

Vidíš ty obdélníčkové otvory? Je jich šest. V každém rohu a uprostřed. Tam tam jemně zapáč malým šroubovákem, ale mělo by jít i tahem nahoru. Zkus jemně.

Odesláno

Ty ovladače jsem měl venku. V tom není ten problém. Ale jak sundat to ono celé ode dveří, abych to mohl případně zavařit, nebo nějak \"ošetřit\" .... Jeden torx jsem povolil ale pořád to drží (ten kus s tou koženkou na boku ...)

EDIT: Jo teď koukám co jsi myslel ....... hned zítra zkusím.

[upravil dne 2/3/10 Slayer]

Odesláno

Tak nic.... v těch místech pod otvory není nic co by drželo celý ten panel. Uvnitř je jen hladký povrch. Ono to opravdu vypadá jako součást tapecu dveří, tak to asi budu muset sundat celé :( PS: tzn. vycvakat nejdřív dřevěné obložení? Pak by měl jít sundat jen ten šedý střední díl a na dveřích zůstane koženka pod oknem a spodní plast s reprem... je tak či se pletu?

Odesláno

sundaš to s celým tapecem. tapec je v celku jak vrchni čast u okna tak spodni plastova.

ve předu jak je ta mala žluta čarka by to stačílo chytnout samořezkou a zbytek slepit nebo zavařit.

[upravil dne 3.3.2010 čakom]

Odesláno

drži to na 4 šroubech + další 4 přes reprak a ješte se musi vycvaknout rameček kolem kliky a pak se to od spodu \"strhne\"

pokud si to pamatuju :myslim

Odesláno

ono to jde vyndat ale je to tam přidělany roztavenym plastem.

takže pokud za to budeš rvat tak to jen urveš.

my se tu bavime o starým modelu. a ty maš určitě novej ;)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

ono to jde vyndat ale je to tam přidělany roztavenym plastem.

takže pokud za to budeš rvat tak to jen urveš.

my se tu bavime o starým modelu. a ty maš určitě novej ;)

jo,jo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...