Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kluci nemáte náhodou typ na to, kde udělat klíč i s dálkovým ovládanim? Byla jsem v peugeotu a tam mi řekli cenu 6500kč a to je fakt dost...

Odesláno

nikde jinde než v peugeotu ti asi dálkáč do klíče nedají... jedině si kup dálkový ovládání centrálu a připoj to v autě na řídící jednotku centrálu. To stojí cca 1000,- . Službu to udělá tu samou, pouze budeš mít u klíčku ještě jedno mačkátko :) A hlavně ušetříš!!!! Pač P605 mají centrál už v základu všechny, ne ?

Odesláno
Původně zaslal: suchos

nikde jinde než v peugeotu ti asi dálkáč do klíče nedají... jedině si kup dálkový ovládání centrálu a připoj to v autě na řídící jednotku centrálu. To stojí cca 1000,- . Službu to udělá tu samou, pouze budeš mít u klíčku ještě jedno mačkátko :) A hlavně ušetříš!!!! Pač P605 mají centrál už v základu všechny, ne ?

Jestli mají v základu centrál všechny 605tky to nevím, ale já ho mám určitě. Každopádně díky za typ.
Odesláno

Jestli je to ten ve tvaru X (zepředu) tak sem byl u zámečníka a okopírovat to jde, ale musí udělat každou čtvrtku zvlášť protože mě to nejdřív udělal zrvadlově a nešlo to.

A lepší zámečník by měl mít tento typ klíče, tam kde sem byl já je měl normálně pověšený.

• O 2 týdny později...
Odesláno

cau napriklad tohle neni zase tak spatny http://www.cz-autodoplnky.cz/dalkove-ovladani-k-centralnimu-zamykani,37.html osobne jsem si tam koupil uz 2 a jsem spokojen. ale jestli chces usetsit jeste vic, tak v polsku na burzach to maji kolem 300 na nase . kdyz jsem tam byl tak sem si rikal ze to nebudu potrebovat a hned za tyden sem si rikal jaky jsem blb...... a instalace je opravdu jednoducha...:mrk

Odesláno

no unas v ziline v hypertescu je taka predajna,tam ti spravi kluc aky chces a aj ti ho nakoduju na imobilizer a mozes si vybrat aj vyskakovaci kluc,2 minuty a jeto,mne to robili aj tatkovi,neni to problem

Odesláno
Původně zaslal: volfino5

cau napriklad tohle neni zase tak spatny http://www.cz-autodoplnky.cz/dalkove-ovladani-k-centralnimu-zamykani,37.html osobne jsem si tam koupil uz 2 a jsem spokojen. ale jestli chces usetsit jeste vic, tak v polsku na burzach to maji kolem 300 na nase . kdyz jsem tam byl tak sem si rikal ze to nebudu potrebovat a hned za tyden sem si rikal jaky jsem blb...... a instalace je opravdu jednoducha...:mrk

cauky, díky za typ. je to celkem zajimavé a cena je taky přijatelná... akorát jsem se chtěla zeptat jestli to není poruchové... ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...