Veja Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Kluci nemáte náhodou typ na to, kde udělat klíč i s dálkovým ovládanim? Byla jsem v peugeotu a tam mi řekli cenu 6500kč a to je fakt dost... Citovat
suchos Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 nikde jinde než v peugeotu ti asi dálkáč do klíče nedají... jedině si kup dálkový ovládání centrálu a připoj to v autě na řídící jednotku centrálu. To stojí cca 1000,- . Službu to udělá tu samou, pouze budeš mít u klíčku ještě jedno mačkátko A hlavně ušetříš!!!! Pač P605 mají centrál už v základu všechny, ne ? Citovat
mmartinkovic Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 A potrebujes kluc ,alebo central ? Citovat
Veja Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: suchos nikde jinde než v peugeotu ti asi dálkáč do klíče nedají... jedině si kup dálkový ovládání centrálu a připoj to v autě na řídící jednotku centrálu. To stojí cca 1000,- . Službu to udělá tu samou, pouze budeš mít u klíčku ještě jedno mačkátko A hlavně ušetříš!!!! Pač P605 mají centrál už v základu všechny, ne ? Jestli mají v základu centrál všechny 605tky to nevím, ale já ho mám určitě. Každopádně díky za typ. Citovat
Veja Odesláno 2. březen 2010 Autor Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: mmartinkovic A potrebujes kluc ,alebo central ? Klíč. Citovat
Fusion Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Jestli je to ten ve tvaru X (zepředu) tak sem byl u zámečníka a okopírovat to jde, ale musí udělat každou čtvrtku zvlášť protože mě to nejdřív udělal zrvadlově a nešlo to. A lepší zámečník by měl mít tento typ klíče, tam kde sem byl já je měl normálně pověšený. Citovat
mmartinkovic Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 na www.faro.sk sa dali objednat spinacky, zamky + kluce na 605 a ani cena nebola hrozna, len ide o to, ze to musis prerobit. Citovat
volfino5 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 cau napriklad tohle neni zase tak spatny http://www.cz-autodoplnky.cz/dalkove-ovladani-k-centralnimu-zamykani,37.html osobne jsem si tam koupil uz 2 a jsem spokojen. ale jestli chces usetsit jeste vic, tak v polsku na burzach to maji kolem 300 na nase . kdyz jsem tam byl tak sem si rikal ze to nebudu potrebovat a hned za tyden sem si rikal jaky jsem blb...... a instalace je opravdu jednoducha... Citovat
miso605 Odesláno 18. březen 2010 Odesláno 18. březen 2010 no unas v ziline v hypertescu je taka predajna,tam ti spravi kluc aky chces a aj ti ho nakoduju na imobilizer a mozes si vybrat aj vyskakovaci kluc,2 minuty a jeto,mne to robili aj tatkovi,neni to problem Citovat
Veja Odesláno 20. březen 2010 Autor Odesláno 20. březen 2010 Původně zaslal: volfino5 cau napriklad tohle neni zase tak spatny http://www.cz-autodoplnky.cz/dalkove-ovladani-k-centralnimu-zamykani,37.html osobne jsem si tam koupil uz 2 a jsem spokojen. ale jestli chces usetsit jeste vic, tak v polsku na burzach to maji kolem 300 na nase . kdyz jsem tam byl tak sem si rikal ze to nebudu potrebovat a hned za tyden sem si rikal jaky jsem blb...... a instalace je opravdu jednoducha... cauky, díky za typ. je to celkem zajimavé a cena je taky přijatelná... akorát jsem se chtěla zeptat jestli to není poruchové... ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.