apfelix Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Zdravim, mám jistej problém a potřeboval bych radu co s tím. Praskl mi drážkový řemen, koupil jsem tedy nový, dal na auto a pohoda, ae od té doby mi přijde, že je tužší řízení, jako by servo nemakalo na 100%, už před tím to nebyla žádná sláva, ae ted mi přijde, že je to vážnější. A navíc k tomu při nastartování začne silně PÍSKAT. Je mi naprosto jasný, že se s tím setkalo hodně z vás a já nějak netušim co s tím, jestli dotáhnout řemen,povolit, špatný servo ... ? P 306 1.9 TD ... Citovat
Tesi Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Udělěj si risku na řemenici a řemenu a zjistíš jestli se řemen protáčí, dyžtak trochu dotáhnout ,pamatuj čím víc dotahuješ tím víc odděláváš ložiska na na kladkách , na altíku a servu, pokud je když to našponuješ jak strunu ,jinak když sundáš řemen tak servo by se mělo lehce točit, pokud ne ta máš stejnej problém jak já:-) a servo tě nemine. Citovat
apfelix Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 mně se servo točilo mám dojem bez problémů ... jen mi je divný to tužší řízení a ten debilní pískavej zvuk, kterej před tím nebyl ... Citovat
pastorek Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Došponuj remeň. Po výmene nového je to treba urobiť aj 2 - 3 krát než si sadne. Citovat
Cune Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Zrovna předevčírem jsem řemen měnil. Na parkovišti před barákem nic moc práce :blicismajlikn Hlavně to správný nastavení napnutí řemene. Musel jsem si pučit zrcátko mé drahé přítelkyně. Ale psssst! [upravil dne 2/3/10 Cune] Citovat
martis Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 cune ako si mohol nastavit napnutie remena??vsak 406 novy model mozno aj stary model ma tam nato napinaciu kladku a ona sama riadi napnutie remena.ci nie?? mam sice benzin ale aj diezel by mal mat tiez to iste.hmmmm Citovat
EXI.60 Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 Původně zaslal: martis cune ako si mohol nastavit napnutie remena??vsak 406 novy model mozno aj stary model ma tam nato napinaciu kladku a ona sama riadi napnutie remena.ci nie?? mam sice benzin ale aj diezel by mal mat tiez to iste.hmmmm Taky si myslím že má kladku na pružině... Citovat
martis Odesláno 3. březen 2010 Odesláno 3. březen 2010 exi.60 ja to mam aspon tak,mam tam jednu vodiacu ta je pevna a napinacia sa sama napina a lely drziak je nasrubovany do bloku motora z 2ks srub na 10,a cele kolecko je an tom celom drzaku dam tam 15 kluc a pekne ju uvolnim musim ju zaknut lebo inak sa mi vracia cize sa sama napina. dam aj foto co mam ja. Citovat
Cune Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Já jsem měnil starej řemen za novej. Ten novej jsem tam nemohl dostat. A kdybych ho tam přes tu napínací kladku dostal, bude moc napnutej, což taky neni dobře. Nechal jsem se inspirovat knihou \"Jak na to\". Jedna kladna je pro základní nastavení napnutí řemene, druhá ho udržuje. Tak jsem to pochopil Podle tady toho jsem to dělal: [upravil dne 4/3/10 Cune] [upravil dne 4/3/10 Cune] [upravil dne 4/3/10 Cune] Citovat
martis Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 no to je presne to co mam ja a ona sa sama napina,je pravda ze ked som ja daval novy remen tak to bolo umenie ho tam dostale,ale nejako sa mi poradilo bol dost naspanovany,ale teraz uz je pohodicka sa uvolnil Citovat
Cune Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Já počítam s tim, že ho budu muset párktát zkontrolovat a dopnout, jak si bude sedat Citovat
martis Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 nemusim vobec nic kontrolovat,nato tam je napinacia kladka ktora reguluje napnutie remena,po case sa remen trosku natiahne a tym padom bude viac napinat napinacia kladka,cize max.mozes pozriet ci ti vsade sedi a to vsetko. Citovat
Cune Odesláno 4. březen 2010 Odesláno 4. březen 2010 Ok, dík Toto vlákno se týká i serva. Řemenice na mém servu nebeží rovně, tročku tam lítá. Co si o tom myslíte? Je v pytli? Mám shánět novou? Jde vůbec na servu vyměnit jen kladka, nebo se to servo musí vyměnit celý? To servo jinak maká bez problému [upravil dne 4/3/10 Cune] Citovat
Guest NiKi406 Odesláno 20. březen 2010 Odesláno 20. březen 2010 ahoj, precitaj si moj clanok...mame asi rovnaky problem... skus si to pozriet..a napis mi cos i otom myslis a ci si to nejako vyriesil... Citovat
Cune Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 Ahoj, hodíš mi sem odkaz na ten článek? Nějak to nemůžu najít. Serfuju tu z mobilu a moc mi to nejde a ani nevim, estli se mi tu všechno zobrazuje správně... :/ Citovat
didiulysse Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 zdar, já když chytnu řemenici serva a pootočím s ní rychle semtam, tak mi vevnitř v servu něco cvaká, je to normální, nemůže to pískání dělat tohle? [upravil dne 21/4/10 didiulysse] Citovat
BV406 Odesláno 14. duben 2011 Odesláno 14. duben 2011 trochu ozivim tema ... rano se mi po prijezdu do prace behem parkovani zacalo ozyvat piskani odnekud z motoroveho prostoru ... nemel jsem cas se tim zabyvat ... pak behem odpoledne jsem nekam jel a piskani se ozvalo asi po 100 metrech presne v momente, kdyz jsem vyslapl spojku, nachystal jsem si dvojku, ze vjedu na hlavni, poustim spojku, pridavam plyn, velmi jemne cuknuti a piskani zmizelo ... pak uz jsem ho nevyvolal, zkouseli jsme na miste nekolikrat na volnobeh vyslapnout spojku, v tockach vyslapnout spojku, nic ... kolega to po me projel taky a nic ... tak ted nevim ... je to remen, neni to remen, je to spojka, neni to spojka, je to vlhkem neni to vlhkem , piskani znelo jako remen, spojka funguje bez problemu, aspon myslim ... jinak spojkova sada je nova, remen relativne taky ... mohla by to byt jen vlhkost na remenu ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.