Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Auto moc pěkný. :super Mě se ten nárazník zase líbý zahlazený a taky jsem to tak plánoval,ale nezbyl čas ani peníze. Vyměním za můj :D

[upravil dne 10/4/11 19:29 Voighta]

Odesláno

jedna z mála 306 tady co má v barvě karoserie i tu mřížku předního nárazníku a nevypadá to vůbec špatně ! :mrk

Odesláno

Novinky:

Vyměněn přední nárazník, ten se v dohledné době nastříká do barvy karoserie :D

Vyměněny sedačky, chybí jen řádně dopasovat pojezdy.

Dál se budou čalounit tapecy dveří do kůže jako je palubka a dostrojit interiér. Ještě nějaká práce bude :D

Odesláno

Introš pěknej, tedy krom volantu. Sice nejsem na detailismy, ale když ses dal do \"nového modelu\", chtělo by to i vkusnější volant. :papa

Odesláno

MilanF1: Vysvětlení je někde vepředu ;) Byl tam sportovní tříramenný, ale někomu se moc líbil :bojim

Outstrike: Dal bych tříramenný z nmového modelu, případně v kůži :)

Odesláno

Sedačky klaply, ale byla to pěkná komedie. Je to z 3 dveřka, přední rošt sedaček je jiný než 5 dveř., z jedné strany je upevněn do boku karoserie a z druhé jako u 5 dveř. do podlahy. Budu muset předělat rošt a nebo udělat v boku pod dveřmi závit na šroub, tak ještě špekuluju cestu nejmenšího odporu. U zadních sedaček je pouze jiný zadní zámek, tak že jsem ze strarých sedáků vyndal ty oka a dam je do těchto nových. Ale to posezení, už je nedam z ruky. Jel jsem z Prahy do Chebu a konečně jsem nevyšel z auta zmordovanej jak hadr :D. Ještě nastříkat nárazník a křidélko po kterém pokukuju, přečalounit tapecíry dveří, sehnat spodní kastlík palubky v černé barvě, osadit středovej plast, udělat otvor pro zapalovač, sehnat spodní díl plastu co je pod volantem s hrbolatým vzorem a asi budu mít hotovo :aut. Asi.......:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...