Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: Qcko S tecenim do auta nezacinaj, takych nas tu bolo a aj je vela :D ... krasne plnenie sna, lepsie ako minat prachy po krcmach, sem tam na fotkach vyzera, ze malo byt ruzove:D:D:D fotky jsou jaký jsou, foceno něco mobilem a růžově jsem ho ani fotit nechtěl , ale je tam Citovat
Outstrike Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: tommas11 cus outstrike mas jeste nekde ty predni svetla???koupuil bych je.. jen co dodelam kabro budu delat hatche a ty svetla by se hodily... Čusik, někde se mi povalujou, ale moc světoborný nejsou, nafotim je a uvidíš. Kdyby jsi sháněl i něco jinýho tak dej vědět. Citovat
Dopiťák Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 me jde hlavne o ty svetla budu delat starej hatch v plne a se vsim vsudy tudis i s zlutejma svetlama a mlhama Citovat
jakub106GTI Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 ty jo to je paráda moc moc se vám to povedlo. Barvička parádní je to uplně jiné auto. Kde jsi kupoval ten dynamat? Citovat
Outstrike Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Původně zaslal: jakub106GTI ty jo to je paráda moc moc se vám to povedlo. Barvička parádní je to uplně jiné auto. Kde jsi kupoval ten dynamat? Děkuji. Dynamat jsem pořídil od http://www.revilohifi.cz/ Citovat
Outstrike Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Odstrojená palubka a putuje k čalouníkovi. Čalounit se bude do černé kůže. [upravil dne 22/2/11 22:48 Outstrike] Citovat
Outstrike Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Původně zaslal: 309GT jj,je to paráda:potlesk Hezky se nudíš Kdo si hraje, tak přeci nezlobí Citovat
vendelinek Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Jj,dobrá práce jen co je pravda,udělal sis pěknýho mazílka,šikovnej:potlesk lak sis dělal sám?Nebo sis to nechal udělat,pěkná barvička,sluší mu:super Citovat
Outstrike Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Původně zaslal: vendi.stejskal Jj,dobrá práce jen co je pravda,udělal sis pěknýho mazílka,šikovnej:potlesk lak sis dělal sám?Nebo sis to nechal udělat,pěkná barvička,sluší mu:super Přípravu na stříkání jsem si dělal sám, ale do stříkání jsem si netroufnul. Přenechal jsem to zkušenějším. Barva ferari červená . A sluší jen co je pravda. Citovat
LuisArm Odesláno 11. březen 2010 Odesláno 11. březen 2010 Původní nárazníky jsou volné? Mám navíc kompl. 4xtapecy v šedým veluru s prolisy pro el. ovl. Mě to zbytečně leží ve sklepě. Až se naučím vkládat sem foto, hodím to tady. [upravil dne 11/3/10 LuisArm] Citovat
Lentilka Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 pěkný pěkný neuvažuješ že bys na dveře a sloupek nalepil černou pásku aby okýnky nerozdělovala ta červená barva.... Citovat
Outstrike Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: LuisArm Původní nárazníky jsou volné? Mám navíc kompl. 4xtapecy v šedým veluru s prolisy pro el. ovl. Mě to zbytečně leží ve sklepě. Až se naučím vkládat sem foto, hodím to tady. [upravil dne 11/3/10 LuisArm] Původní nárazníky jsou jistě volné, můžu nafotit a poslat, ten přední je ale plastový a černé barvy, ne jak je vyfoceno, jelikož byl celý rozlámaný tak jsem ho vyhodil. Citovat
Outstrike Odesláno 12. březen 2010 Autor Odesláno 12. březen 2010 Původně zaslal: Lentilka pěkný pěkný neuvažuješ že bys na dveře a sloupek nalepil černou pásku aby okýnky nerozdělovala ta červená barva.... Taky o tom přemýšlím, ta černá páska totiž drží linii oken a ta červená tam tak trošku hapruje . Ještě ale nemám hotovo tak že pár detailů se vždy najde Citovat
Outstrike Odesláno 21. březen 2010 Autor Odesláno 21. březen 2010 Přidávám další foto: URL=http://img524.imageshack.us/i/p1230931.jpg/][/url] [upravil dne 22/2/11 22:49 Outstrike] Citovat
Mizlerek007 Odesláno 21. březen 2010 Odesláno 21. březen 2010 krásné auto a dobrá práce... muzu se zeptat na kolik te vysla prestavba ? i s lakovanim... teda pokud to nejni tajne ... Citovat
Outstrike Odesláno 22. březen 2010 Autor Odesláno 22. březen 2010 Díky. Komplet nastříkání vyšlo na 20.000,- Kč, Díly na new model včetně světel 10.000,- Kč. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 22. březen 2010 Odesláno 22. březen 2010 to je docela hezké cena... uvažuju o tom, ze bych udělal na edenu taky nový lak, ale zatim nejsou známi a ani penize Citovat
Outstrike Odesláno 23. březen 2010 Autor Odesláno 23. březen 2010 Původně zaslal: Mizlerek007 to je docela hezké cena... uvažuju o tom, ze bych udělal na edenu taky nový lak, ale zatim nejsou známi a ani penize Známí jsou základ, jelikož každý dnes stříká za jiné ceny, tak aby se ti to ještě neprodražilo. Já už teď válčím s interiérem tak doufám, že to budu mít co nejdřív za sebou . Přeji hodně štěstí v úpravách. [upravil dne 23/3/10 Outstrike] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.