Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

S tecenim do auta nezacinaj, takych nas tu bolo a aj je vela :D:D

... krasne plnenie sna, lepsie ako minat prachy po krcmach, sem tam na fotkach vyzera, ze malo byt ruzove:D:D:D

fotky jsou jaký jsou, foceno něco mobilem a růžově jsem ho ani fotit nechtěl :D, ale je tam :D

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

cus outstrike mas jeste nekde ty predni svetla???koupuil bych je.. jen co dodelam kabro budu delat hatche a ty svetla by se hodily...

Čusik, někde se mi povalujou, ale moc světoborný nejsou, nafotim je a uvidíš. Kdyby jsi sháněl i něco jinýho tak dej vědět.

Odesláno

Jj,dobrá práce jen co je pravda,udělal sis pěknýho mazílka,šikovnej:potlesk

lak sis dělal sám?Nebo sis to nechal udělat,pěkná barvička,sluší mu:super

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Jj,dobrá práce jen co je pravda,udělal sis pěknýho mazílka,šikovnej:potlesk

lak sis dělal sám?Nebo sis to nechal udělat,pěkná barvička,sluší mu:super

Přípravu na stříkání jsem si dělal sám, ale do stříkání jsem si netroufnul. Přenechal jsem to zkušenějším. Barva ferari červená ;). A sluší jen co je pravda.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Původní nárazníky jsou volné?

Mám navíc kompl. 4xtapecy v šedým veluru s prolisy pro el. ovl. Mě to zbytečně leží ve sklepě. Až se naučím vkládat sem foto, hodím to tady.

[upravil dne 11/3/10 LuisArm]

Odesláno
Původně zaslal: LuisArm

Původní nárazníky jsou volné?

Mám navíc kompl. 4xtapecy v šedým veluru s prolisy pro el. ovl. Mě to zbytečně leží ve sklepě. Až se naučím vkládat sem foto, hodím to tady.

[upravil dne 11/3/10 LuisArm]

Původní nárazníky jsou jistě volné, můžu nafotit a poslat, ten přední je ale plastový a černé barvy, ne jak je vyfoceno, jelikož byl celý rozlámaný tak jsem ho vyhodil.

Odesláno
Původně zaslal: Lentilka

pěkný pěkný:) neuvažuješ že bys na dveře a sloupek nalepil černou pásku aby okýnky nerozdělovala ta červená barva....

Taky o tom přemýšlím, ta černá páska totiž drží linii oken a ta červená tam tak trošku hapruje :D. Ještě ale nemám hotovo tak že pár detailů se vždy najde :)

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Mizlerek007

to je docela hezké cena... uvažuju o tom, ze bych udělal na edenu taky nový lak, ale zatim nejsou známi a ani penize :D

Známí jsou základ, jelikož každý dnes stříká za jiné ceny, tak aby se ti to ještě neprodražilo. Já už teď válčím s interiérem tak doufám, že to budu mít co nejdřív za sebou :). Přeji hodně štěstí v úpravách.:super

[upravil dne 23/3/10 Outstrike]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...