Pllaša Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Cauvec!Minuly tyden sem si poridil 306 1,6 97rok uz s 2xairbagem a ABS,klimu apod... A dneska mi zacala problikavat kontrolka airbag.Nevite co by s tim co mohlo bejt? Citovat
kaper Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Niekde budeš mať zlý kontakt. Je tu o tom popísaneho vela použi hladanie. Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Rozmyslam, preco tento problem nie je v Udelej si sam, hmm Kazdopadne, pozri sa najprv pod sedacku, mas tam 2 draty spojene, poblem je na 90% v nich, skus s nimi pohnut (pri vypnutom zapalovani !), nejako ich naprav a skus ci blikanie prestane, ak hej, tak vies na com si... ...ja som na to uz nemal nervy, tak som odpojil akumulator, ucvikol som ich a spojil riadne vo svorkovnici a mam svaty pokoj s tym:papa [upravil dne 28/2/10 Qcko] Citovat
Pllaša Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 hm...jasny_!!je to mozny ze to bude v tech dratech paco jak sem mensi postavy a sedacku si furt posouvam takze se mi to tam nejak hlo_!zitra se na to podivam a dam vedet jak na tom sem_! zatim diky_! Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Presne to je to, ked jazdi viac ludi na aute, tak sa posuva sedacka a problem je na svete, otec je odomna nizsi a vacsinou to zacalo blikat, ked som po nom sadol do auta a posunul som si sedacku spat dozadu:aut Citovat
Pllaša Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 hm..to bude asi ten problem_!sem dneska vymenoval pojistku a tak sem mel posunutou sedacku do zadu_!!a pak kdyz sem to vratil a tak me to zacalo delat.Hm...mozna to je blba otazka ale co delaj draty airbegu pod sedackou_? Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 To je napajanie pyropatrony:super ... ale je samozrejme ze pyropatrony s airbagmi spolupracuju, tak asi preto Citovat
JoseA Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 taky sem měl stejný problém a stačilo pohýbat s konektorem pod sedačkou spolujezdce. Ale jak sem vezl někoho těžšího, zase to začalo blikat, někdy i občas jízdy. Prostříkal jsem to WD sprejem, ale dělá to zase. Napevno to nějak spojovat přes čokoládky se mi nechce. Podařilo se to někomu opravit nějak jednoduše? Díval sem se na to skrčený pod sedačkou, ale nepodařilo se mi malým hřebíčkem stáhnout kontakty, aby líp seděly, tak nevím. Citovat
Andreww Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 U spolujezdce mám pořád konektor (zatím bez problémů), ale u řidiče asi problém byl, takže po minulém majiteli napevno spájené Citovat
Radek 306 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 no já ho zapomněl jednou celej zapojit, tak jsem se připravoval na kdoví co a pak sem si tlouk do čela Citovat
Pllaša Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 hm..takze az s tim tam budu hejbat tak by bylo lepsi vypojit baterku_? [upravil dne 28.2.2010 Pllaša] Citovat
Radek 306 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 ja ho zapojoval i s baterkou, ale zase jestli tam mas nejakej prelomej kabl, tak baterku bude lepsi vypojit Citovat
Qcko Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Ak s nim budes iba \"hybat\", tak baterku nemusis, ale istota je istota, nic ti to neda, keby ti nieco strelilo, moc by ta to nepotesilo Citovat
Lluciano Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Vyndal jsem sedačku řidiče, vyměnil konektor za čokoládu...nic... vyndal jsem sedačku spolujezdce, vyměnil konektor za čokoládu...nic... a ejhle! on je ještě jeden naprosto stejnej na volantu...vyměnil za čokoládu a od té doby klid... Citovat
miroja Odesláno 7. květen 2010 Odesláno 7. květen 2010 Nechcem zakladat nove vlakno,tak vyuzijem toto. Chcel by som poprosit znalcov o odpovede na \"par\" mojich zvedavych otazok. Na palubovke mam dve kontrolky pre airbag. Po zapnuti klucika sa rozsvietia obe, ale ta lava mi v poslednych dnoch niekdey zhasne, niekdey nie (prava zhasne vzdy). Je sice potom vidiet,akoby ta lava mala predsalen snahu zhasnut - tak \"trochu preblikava\", no svieti stale. Je to ten isty problem ako sa riesi v tomto vlakne (nedokonaly kontakt s niektorou pyropatronou - sedadla, volant...)? Planujem vybrat sedadlo vodica (aj koli tomu, ze mam problem s DO ), vtedy radite odpojit baterku. Mozem potom pripojit bateriu aby som mohol laborovat s dialkovym aj ked nebudem mat sedadlo vodica vobec zalozene (teda riadiaca jednotka airbagu bude bez bocneho airbagu)? Alebo bude lepsie vybrat poistku airbagu a az tak sa hrat s DO pod prudom? Nebude potom treba resetovat airbag cez diagnostiku? Ake ma cislo poistka na airbag (nejako sa mi to nedari najst v dokumentoch, ktore mam k dispozicii)? Je v skrinke pri motore, ci pod volantom? Dik za odpovede;) PS:Model auta mam uvedeny v popise. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.