Sany_207 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Zdravím, měl bych prosbičku, mohl by mi někdo zprostředkovat náhled do serviceboxu? Potřebuju sundat zadní nárazník u 207 Hb, je to rok výroby 2008. Abych nemusel hledat šrouby a náhodou něco nekde neulomil. díky moc Citovat
Sobol Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 takže takový dotaz, pokud budu sundávat tak stačí odmontovat spodek a pak od podběhů? nebo je třeba sundat ten plast černý uprostřed.. Citovat
207James Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Zatím jsem zadní nárazník ještě nesundával, ale myslím, že je potřeba sundat podběhy a pak ten černý plast a potom by to už mělo jít dolů. Citovat
Sany_207 Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Tak z toho obrázku nejsem moc moudrej, kde jsou vlastně ty body uchycení? Ze spodu jsou cca uprostřed 2 šrouby, pak jsou ještě po jednom na každý straně v rohu společný s podběhem a to je všechno? A musí se vůbec vyndávat zadní světla? Na obrázku je vidět na horní hraně úplně v rohu taková oválná díra,ale nemužu přijít na to, k čemu je, jestli to je jen na něčem zavěšený, nebo jestli tam je ještě nějakej šroub. Ono celkově je ta horní hrana zajímavá, třeba ty 4 zobáky, nedokážu odhadnout, jestli se jen někam zasunou, nebo to jsou i nějaká zámečky. Moc by pomohly fotky reálnýho nárazníku. dik Citovat
Milošš Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Nazdar, Zadny naraznik je zaskrutkovany len dvoma skrutkami zo spodu.Na lavej a pravej strane je to len zaklipovane do tych dielov oznacenych ako \"A\" a \"B\" (ale myslim, ze sa musia najprv odmontovat z. svetla) V strede pod z. kapotou je to tiez len zacvaknute - ziadne skrutky Podblatniky sa nemusia vobec davat dole. Citovat
Sobol Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 dneska jsem demontoval- Milošš měl pravu.. jsou tam akorát špunty ze spodu, vlevo a vpravo u blatníku je to pouze zacvaknuto do sebe..- pohybem šikmo dozadu lze vytáhnout.. světla ani není třeba demontovat, jsou tam už jen malé zobáčky které tahem vzadu samy vycvakají.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.