gretzky Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Zdravim všechny, mám velkej problém s motorem, houpe volnoběh, pocukává a hlavně strašlivě žere (okolo 11l/100km) rok výroby 1988, typ motoru 180Z. Tak jestli někoho napadá co by to mohlo bejt, tak sem s tim. Kabely-konektory sem prohlídnul, vzduchovej filtr taky ok. Ještě sem neměl s Bosch stříkačkou čest. Je v autě dálka s imobilizérem Jablotron, ale tváří se že funguje. Předem díky za rady [upravil dne 28/2/10 gretzky] Citovat
N3R3Z Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 zkontroluj potenciometr škrtící klapky jestli už není vydřenej Citovat
gretzky Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Díky, za radu, vypadá že už s tim někdo předemnou zápasil, šroubky sou obyč šestihrany. Dál bych poprosil, kde najdu onen zelenej diagnostickej konektor? V tacháči v kontrolce nebyla žárovka (nikdy) po dodání a klíčem kroucení ani neblikla, takže sem hledal ten zelenej konektor za levim přednim světlem, kolem cívky a nic:myslim Další věc je, že podle teploměru se to ohřeje max 70 stupňů, ale topí to hned i v mrazech a výborně a po chvíli stání na volnoběh sepne sahara, takže teplota bude asi ok. Auto mám od konce roku a už mě začíná... Hadice kolem toho plastovýho bazmeku na dolejvání oleje jsou taky nějaký divoký (nějakej home tuning), jestli by nestálo za to ucpat tu díru do sání a výdech z klyky nechat čmudit pod auto, jako to maj starý káry? Jinak auto v pohodě a i málo ojetý podle ošahání volantu a pedálů Citovat
vinorak Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 to nemá potenciometr škrtící klapky, ale váhu vzduchu Citovat
gretzky Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 tak to co vypadalo jako poťák je jen spínač krajních poloh klapky a váha tam je určitě, je to LE2-Jetronic [upravil dne 28/2/10 gretzky] [upravil dne 1/3/10 gretzky] Citovat
gretzky Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Tak co s tim? [upravil dne 28/2/10 gretzky] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.