Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim všechny, mám velkej problém s motorem, houpe volnoběh, pocukává a hlavně strašlivě žere (okolo 11l/100km) rok výroby 1988, typ motoru 180Z. Tak jestli někoho napadá co by to mohlo bejt, tak sem s tim. Kabely-konektory sem prohlídnul, vzduchovej filtr taky ok. Ještě sem neměl s Bosch stříkačkou čest. Je v autě dálka s imobilizérem Jablotron, ale tváří se že funguje. Předem díky za rady

[upravil dne 28/2/10 gretzky]

Odesláno

Díky, za radu, vypadá že už s tim někdo předemnou zápasil, šroubky sou obyč šestihrany. Dál bych poprosil, kde najdu onen zelenej diagnostickej konektor? V tacháči v kontrolce nebyla žárovka (nikdy) po dodání a klíčem kroucení ani neblikla, takže sem hledal ten zelenej konektor za levim přednim světlem, kolem cívky a nic:myslim

Další věc je, že podle teploměru se to ohřeje max 70 stupňů, ale topí to hned i v mrazech a výborně a po chvíli stání na volnoběh sepne sahara, takže teplota bude asi ok. Auto mám od konce roku a už mě začíná...

Hadice kolem toho plastovýho bazmeku na dolejvání oleje jsou taky nějaký divoký (nějakej home tuning), jestli by nestálo za to ucpat tu díru do sání a výdech z klyky nechat čmudit pod auto, jako to maj starý káry?

Jinak auto v pohodě a i málo ojetý podle ošahání volantu a pedálů

Odesláno

tak to co vypadalo jako poťák je jen spínač krajních poloh klapky a váha tam je určitě, je to LE2-Jetronic

[upravil dne 28/2/10 gretzky]

[upravil dne 1/3/10 gretzky]

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...