Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim milí klubaci. v patek odpoledne za deste jsem svou stošestku poslal parktar pres strechu. ma pomackane všechny blatniky a pravy predni sloupek. jinak je pojizdna a ja ted nevim co s tim. penez nemam. oprava by urcite prisla na nekolik desitek tisic... motor je v poradku 1,1 po rozvodech a vymene filtru a oleje, takze kdyby mel snad nekdo zajem..

chtel bych od vas aspon malou radu, jak se zachovat, abych z toho mel aspon na prepis budouci skorapky:fnuk

a touzim po 205 v dieslu;)

Odesláno

Ahoj,

to mě mrzí žes boural, ale nezoufej, hlavně že jsi OK, napiš o autě (nebo o tom co z něj zbylo) rok výroby, výbava, jaké brzdy atd. Určitě se dá rozprodat na ND nebo ho někdo koupí celé na ND. Jestli můžu doporučit, tak to rozeber a rozprodej sám.

Ahoj

Odesláno

takze neco o aute...

r.v. 1995, 1125ccm, 3dv, stresni okno (vcelku), elektricky okna(prave vysklene), co se karoserie tyka tak mam pomackle oba zadni a pravy predni blatnik. 3.dvere a dvere ridice jsou v cajku a kapota taky- vsechny blinkry jsou rozbite a zrcatka taky. predni svetlomety jsou ok. obute zimni pneu R13 165. predni nove, zadni v norme. brzdove oblozeni ve predu nove a v zadu ok. prevodovka radi bez problemu. motor toci.. udelany rozvody, filtry a vymena motoroveho oleje, vymena svicek, udelano, vymeneno tesneni pod hlavou, desticka potenciomeŕtu ok - zadne problemy jsem neregistroval. po tom co jsem to koupil a opravil jsem nestacil najet ani celych 7tis km:(

Odesláno

Clio asi nemá stejnej motor, saxo je stejný (nebo skoro stejný) jako 106. Jde o to, že když necháš přepsat číslo kastle na to Tvoje auto, tak nebudeš platit ten ekopolplatek jako když to auto kupuješ a přihlašuješ na sebe.

Odesláno
Původně zaslal: Benžík

Clio asi nemá stejnej motor, saxo je stejný (nebo skoro stejný) jako 106. Jde o to, že když necháš přepsat číslo kastle na to Tvoje auto, tak nebudeš platit ten ekopolplatek jako když to auto kupuješ a přihlašuješ na sebe.

tohle me docela zajima. je nutnosti koupit druhy totozny(kubatura , palivo)typ auta, nebo treba uz novejsi model?:myslim dekuji za odpovedi

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...