Petr o 106 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 zdravim milí klubaci. v patek odpoledne za deste jsem svou stošestku poslal parktar pres strechu. ma pomackane všechny blatniky a pravy predni sloupek. jinak je pojizdna a ja ted nevim co s tim. penez nemam. oprava by urcite prisla na nekolik desitek tisic... motor je v poradku 1,1 po rozvodech a vymene filtru a oleje, takze kdyby mel snad nekdo zajem.. chtel bych od vas aspon malou radu, jak se zachovat, abych z toho mel aspon na prepis budouci skorapky:fnuk a touzim po 205 v dieslu;) Citovat
secjan Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Ahoj, to mě mrzí žes boural, ale nezoufej, hlavně že jsi OK, napiš o autě (nebo o tom co z něj zbylo) rok výroby, výbava, jaké brzdy atd. Určitě se dá rozprodat na ND nebo ho někdo koupí celé na ND. Jestli můžu doporučit, tak to rozeber a rozprodej sám. Ahoj Citovat
kujon106 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Nej, vzhledem k tomu kolik by si za to mohl dostat, vyjde to prodat na díly. Citovat
Petr o 106 Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 takze neco o aute... r.v. 1995, 1125ccm, 3dv, stresni okno (vcelku), elektricky okna(prave vysklene), co se karoserie tyka tak mam pomackle oba zadni a pravy predni blatnik. 3.dvere a dvere ridice jsou v cajku a kapota taky- vsechny blinkry jsou rozbite a zrcatka taky. predni svetlomety jsou ok. obute zimni pneu R13 165. predni nove, zadni v norme. brzdove oblozeni ve predu nove a v zadu ok. prevodovka radi bez problemu. motor toci.. udelany rozvody, filtry a vymena motoroveho oleje, vymena svicek, udelano, vymeneno tesneni pod hlavou, desticka potenciomeŕtu ok - zadne problemy jsem neregistroval. po tom co jsem to koupil a opravil jsem nestacil najet ani celych 7tis km:( Citovat
ozzy56 Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 jestli nemáš čas a možnosti rozebrat, skladovat,a pak prodat--dej to celé na díly se ztrátou--holt za všechno se v životě platí Citovat
Benžík Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Sežej jinou 106 a udělej to jako výměnu kastle (jenom papírově) a nemusíš platit přepis a tu bouranou si nech na ND. Citovat
chucknorek Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 přesne tak kup jinou a maš to tahle je k maní cena je tak nejak o dohode Citovat
Petr o 106 Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 jeste jsem si rikal ze koupit renault clio by moho byt taky na nd,ne? Citovat
Benžík Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Clio asi nemá stejnej motor, saxo je stejný (nebo skoro stejný) jako 106. Jde o to, že když necháš přepsat číslo kastle na to Tvoje auto, tak nebudeš platit ten ekopolplatek jako když to auto kupuješ a přihlašuješ na sebe. Citovat
Petr o 106 Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: Benžík Clio asi nemá stejnej motor, saxo je stejný (nebo skoro stejný) jako 106. Jde o to, že když necháš přepsat číslo kastle na to Tvoje auto, tak nebudeš platit ten ekopolplatek jako když to auto kupuješ a přihlašuješ na sebe. tohle me docela zajima. je nutnosti koupit druhy totozny(kubatura , palivo)typ auta, nebo treba uz novejsi model? dekuji za odpovedi Citovat
Benžík Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 Myslim že by mělo mít prvních 9 znaků vin stejných jako Tvoje auto. Ověř si to na dopravce - městský úřad. Pak s tim nebude problém. Citovat
luky106rolandgaros Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 to vin se dá převařit(prohodit) taky a nemusíš vobíhavat papíry...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.