Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj při startu mi pípne že mám prasklou žárovku v levém brzdovém světle . Světlo nesvítíi a žárovku jsem dal novou poradte co s tím dík

Odesláno

vše ostatní funguje jak má ale pojistku na brzdové světlo jsem nenašel. V manuálu není pojistka označená tak jestli někdo bude vědět kde ji najdu budu vděčnej dík

Odesláno

Ak ti svietia ostatné brzdové svetlá tak to nie je poistkou. Prehoď žiarovky v svetlách navzájom aby si si bol istý, že sú OK. Zvykne blbnúť kontakt v konektore zadného ľavé svetla.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak konečně sem se k tomu dostal a děkuji všem pročistil a napružil jsem co se dalo a chyba je odstraněna:potlesk patří vám:super

Odesláno

Caute chcem sa spitat mne stale po nastartovani vypisuje direkt identifikation fautly ak som tomu dobre rozumel je to osvetlenie SPZ ale to svieti obe ziarovky aj som ich pre istotu vymenil za nove a precistil a nastriekal spejom na el. kontakty skusil som aj lave zadne svetlo rozpojit a precistit kontakty ale stale mi to vypisuje poradte a ak niekto ma preklad nazvov ziaroviek z anglictiny tiez by ma to potesilo. Dakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...