mr.SM Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 OK zitra mam nocni tak to pozkusam... Citovat
AnotherOne Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Na vzdialenom počítači treba spustiť klienta a opísať kód, ktorý sa zadá do lokálneho počítača. Nezabudni to urobiť kým odídeš na nočnú. Citovat
mr.SM Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Takze dalsi prekazka na ceste. Vzdalena plocha bloknuta adminem na siti. A team viewer doma rozchodim, s brachou ktery je na druhy strane republiky to facha, ale v praci to nejde rozchodit... Ma nekdo nejaky dalsi navrh? Citovat
Chepp Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 jo a co kdyz skusis http://hidemyass.com/ a tam neco zadat? prikadne to webovi icq [upravil dne 28/2/10 Chepp] Citovat
mr.SM Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: Chepp jo a co kdyz skusis http://hidemyass.com/ a tam neco zadat? prikadne to webovi icq [upravil dne 28/2/10 Chepp] Takze zase mi to vyhodilo: Chyba sítě tcp_error Popis: Vyskytl se problém v komunikaci: \"\" Důvod: Webový server může být nedostupný, přetížený nebo vykazuje jiné problémy, které způsobují jeho nedostupnost. Citovat
Chepp Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 tak ohledne te vzdalene spravy.. ej tu jeste VNC.. client neni ptoreba instalovat.. ale server vyzaduje vIP jeslti mas vIP tak no problem.. si myslim. Citovat
Chepp Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 v verejne IP adresa v4... to je IP adresa pocitace ktera je videt z venku../ neboli z internetu... tzn ze pocitac nesmi byti za routerem... nebo by to muselo byt pouzit NAT 1:1 nebo proNATovat proty potrebne ke spojeni... Pokud nemas verejnou IP tak to neudelas... jedine udelat tunely leboli VPN.. ale to uz je mooc slozity a nepujde ti to na tom pracovnim PC. v tom pripade doporucuji koupit chytry telefon... tzn Android/Iphone/Windows Mobile a na nem provozovat messanger... prozkousej jeste ten QIP tam jsou ruzne porty a servery a vsechnomozny... pokud umi azbuku muzes primo ofiko forum QIP... ja myslim ze to prez to musi nejak jit... my IT nejsme az tak dusledni... viz co jsme delaly tady jedne skole... aby jim internet fungoval do tolika do tolika... aby nemohly na xxx weby apod... vse se da obejit... Citovat
mr.SM Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 No IP se mi doma nemeni, mam net o O2, a doma udelany bezdrat. QIPa jsem zkousel vcera pul dne a nic. No jeste jednou ho vyzkousim ale vydim to blede... Kazdopadne dikes za kazdou radu... Citovat
Berkoff Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 jestli jsem to dobre pochopil, jsi nekde za routery MV, takze ja tady koncim, ackoli to delam skoro 13 let, do tohodle nejdu, proste nemozny. skousel sem uz nekolikrat na sluzebnach, a bez sance. a to mam jednu vedle v baraku. je mi lito, ale jedine si poridit soukromy net tajne, aby na to neprisli napr wifi, 5Ghz ruseny neni, resp je to mimo pasmo rusicek na mobily, a na NMT signal /eurotel tip cca 450 mhz/. nebo si porid CB radio, a propoj s notebeookem, pomalu, ale pojede jde o to jak daleko bydlis na protistranu chepp: todle ne ... vse se filtruje proxynou, zakazany trafik krome portu 80 a i na nem jsou filtrovany IP, systemem muze jen a list ipcek, neni to opacne, ze by listovali ty kam se nesmi, jsou tam jen ty kam se muze. a neni to na buzeraci, ale na bezpecnost. coz se pri MV da pochopit. si vem zavirovany PC na sluzebne statni policie, to byl prusvih Citovat
mr.SM Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Hm, je to beznadejny. Asi budu muset koupit karton mallborek a stavit se na kafe za hlavnim nasim IT, at mi povoli aspon tu vzdalenou plochu... Kazdopadne vsem dekuji za jakekoliv rady co tu probehly a za vasi snahu. Pokud by jeste nekdo vedel nejake realne rozumne reseni sem s nim... Citovat
mr.SM Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Tak jsem vyzkousel vsechny typy pripojeni na QIP a pise mi to toto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.