hakavcak Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Zdravím jel jsem z německa domu a nastavil jsem si adresu do Teplic a byl jsem krásně překvapen na hlavních silnicích mě to vedlo už dobře od Leipzig až po Teplice a v navigaci jsem měl cd Eastern Europe, kde německo není. Jak to tedy funguje? Většinou prohazuji cd Eastern Europe s Western Europe, ale koukám, že to není uplně tak třeba. Citovat
Budhas Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Je možné, že tam jsou daný jen hlavní tahy, nic víc....ale hlavní je, že tě to dovedlo.. Citovat
hakavcak Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 tak jako myslel jsem jestli tam není nějaká pamět na kterou se to to dá nainstalovat aby se nemusela CD prohazovat, když to přitom ty hlavní ukázalo tak asi tam musí být někde v paměti uložené. Mě by celkem nejvíc vyhovovalo česko a německo. Citovat
Budhas Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Já už tady mapy rozdával...ale myslím, če česko a německo nebylo na jednom CD Citovat
jofo Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Funguje to tak ze na kazdom cd su vsetky europske hlavne tahy. Takze ked das mapu nemecka tak tam mas podrobne mapu nemecka ale aj hlavne tahy europy. Citovat
hakavcak Odesláno 28. únor 2010 Autor Odesláno 28. únor 2010 Původně zaslal: jofo Funguje to tak ze na kazdom cd su vsetky europske hlavne tahy. Takze ked das mapu nemecka tak tam mas podrobne mapu nemecka ale aj hlavne tahy europy. Díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.