Duffusss Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosti, mám Peugeot 607 2.7 HDI. Prevodovka radí bezproblémovo, lenže ked dám plný plyn tak niekedy mi s autom nenormálne trhne, to robí pri programe D a šport a ked je manuál tak všetko ide OK. Neviete kde by mohla byť chyba? Niekde vravia, že je to v riadiacej jednotke, niekto vraví že je to hydraulický blok a niekto zase menič. Ak má niekto poznatky pomôžte dakujem. Citovat
tessicz Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 mam podobny problem, take pri rozjizdeni jako by to skubne, ale dela to jen pri souravem rozjizdeni - v zacpe a to jen nekdy, prirovnat to k tomu jako kdyby u manualu nekdo na 1 chvilinku podrzel spojku jeste pred zaberem a pak ji prudce pustil. Tohle mi to udela tak jednou za tyden. Citovat
jofo Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Udajne to robi hydraulicky blok. Uz to na par 6 stupnovych menili. Ja ma 4 stupnovy automat a niekedy to trhne a vacsinou ked prevodovka chce preradit na vyssi stupen a ja v tom momente chcem pridat tak to riadne skubne. Ale stava sa to tak raz za 1000km. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.