Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den. Chcel by som sa opýtať, či sa mi dá spojazdniť palubný počítač. Peugeot 307 1.6 benzín rok výroby 2003. Mám klasické páčky ale niekde na forume som čítal že každá páčka má v sebe tlačidlo na prepínanie palubného počítača.Neviem či budem potrebovať aj nové páčky, alebo mi stačí spustiť palubný v BSI jednotke? Dakujem

Odesláno

Ludia do 307 sa sériovo montoval PP asi od apríla 2005. Moje vin je 82881272. Skúste to pozrieť. Jeden chlap to montoval do 206 videl som že tá páčka bola otvorená a on tam písal že ten mikrospínač tam je, on musel vymieňať aj displej. Len chcem vedieť či to bude fungovať, alebo to mam nechať tak. Ahojte a dakujem

Odesláno
Původně zaslal: Duffusss

Ludia do 307 sa sériovo montoval PP asi od apríla 2005.

no tak toto by som takou istotou netvrdil. ja mam rocnik 2003 a PP mam a nedorabany... takze sa priklanam k Matuzalem-ovi: \"Moj zlaty mam pocit ze ohladne PP mas zle info !\"

a to co si poslal - tak to je na P206, ty pises o P307 aspon si myslim. a podla tvojho vin-ka: daj sem cele cislo, nie len koniec, lebo servis box mi nevie najst auto ked doplnim zaciatok z mojho vinka.

Odesláno
Původně zaslal: shark734

ja mam 2001 a mam tam PP....asi mam dost dobru vybavu na ten rocnik, mozno aj full(ale to uz nevem)

Co vsetko ti ukazuje PP? Ja mam 2003 a PPnemam,teda aspon si to myslim.Cim sa ovlada?

Odesláno

ovlada sa to tak ako pise PEUGEOTIK307...ukazuje to datum, aktualnu spotrebu, priemernu spotrebu, dojazd na aktualny stav nadrze, priemerna rychlost a najazdene km...hadam som spomenul vsetko

Odesláno

Ludia prečo tu riešime či je PP montovaný sériovo od neviem koľkého roku? Ja som len písal že sériovo sa na \"SLOVENSKU\" začal montovať PP do KAŽDEJ série aj do tej najslabšej v roku 2005. Viem to lebo som vtedy kupoval auto a rozhodoval som sa medzi novým a jazdeným a keďže som nechcel auto kupovať v plnej výbave tak som zisťoval čo všetko to má. To všetko k tomu či sa montoval sériovo alebo nie!!!!

Chcem len vedieť či to pôjde zapojiť? A myslím si že medzi 206 r.v 2003 a 307 r.v. 2003, by v riadiacich jednotkách nemal byť až taký rozdiel! Možno sa mýlim, ale to tu tiež neriešim! A v servisboxe to berie aj tých posledných osem čísel ale pridám vám aj celé VIN:VF33ANFUB82881272

Tak zatial všetko.

Odesláno
Původně zaslal: shark734

ovlada sa to tak ako pise PEUGEOTIK307...ukazuje to datum, aktualnu spotrebu, priemernu spotrebu, dojazd na aktualny stav nadrze, priemerna rychlost a najazdene km...hadam som spomenul vsetko

Mňa by zaujímalo ako vyhodnocuje priemernú spotrebu, keď spotrebu ukazuje až nad km/hod?:myslim

Odesláno

Zdarec mam taky Peugeot 307 1.6 benzín rok výroby 2003, bohuzel ale taky zrejme bez palubaku. Ovsem nechapu k cemu musim pri nastavovani datumu a casu na dipleji nastavovat i jestli chci rychlost zobrazovat v km/h nebo mile/h. Na packach zadne ovladani na palubak nemam. Ze by opravdu stacilo jenom neco aktivovat v BSI jednotce???:myslim

Momentalne me dislej zobrazuje jen datum, cas a teplotu.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

caute. ja mam taktiez 307 bez PP. je realne to dorobit podla toho navodu na 206? a popripade kolko si pytaju v peugeote za aktivovanie?

Odesláno

niektore stzaršie modely 307 pred rokom 2004 nemusely mat PP neviem isto ale nebolo to v zakladnej výbave mam taky dojem a na spojazdnenie PP v takýchto modeloch treba menit BSI \"KED\" to nevie aktualna BSI a s tou pačkou je pravda že ten mikrospínačik pod tým klobučikom na tej pačke u 206 je ale či u 307 tam je toneviem na 100% :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...