Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, nemáte někdo výpis chyb ŘJ na peugeot 306 r.v 2000? Jde mi o český překlad, anglický mám, ale nedokážu to srozumitelně přeložit:-D Díky moc.

Odesláno
Původně zaslal: Fr3sh

A co treba pouzit pana Googla a jeho prekladac vet?...

Ten není špatnej jen nemá to zrovna ideální překlad. Člověk musí hodně domýšlet. Něco jsem na netu už přeloženýho našel, ale není tam úplně všechno.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Tak nahod chyby po anglicky a urcite ti ich spolocnymi silami prelozime:papa

třeba chyba:

P0058 : HO2S HEATER CONTROL CIRCUIT HIGH.

nebo

P0070 : AMBIENT AIR TEMPERATURE SENSOR CIRCUIT.

Odesláno

Veď práve pýtam sa aký má motor, pretože prvá chyba znamená závadu katalyzátora a on má v podpise hdi. Druhá chyba je chyba snímača teploty nasávaného vzduchu.

Odesláno

někdy při akceleraci, zpadnou otáčky do volnoběhu, když pustím plynový pedál a sešlápnu ho znovu auto se zpamatuje. Někdy tomu klesá výkon, ale jen chvilkově. A furt svítí kontrolka diagnostika motoru. Po vymazání chyby to vydrží jak kdy, někdy půl hodiny někdy dva měsíce:)

Odesláno

a volnoběh ti nezůstává občas viset kolem 1000 ot. ? mi dělá to samé a i volnoběh visí. Proto jsem si koupil ten ELM kablik, ale už šetřím na originál diagnostiku Peugeot. Trápím se s tím už víc jak rok, zkoušel jsem různé věci a nic. jednou po výměně spojky mi to vadrželo bez problému asi 1000 km a od té doby zase častěji.

Odesláno

teď to nedělá, tak to řešit nebudu, až bude teplo tak projdu těsnost potrubí k turbu, vypucuju celý sání, drv ventil a všechny konektory očistím a postříkám kontaktolem, ale v týhle zimě se mi to dělat nechce:) ale díky za typ, kdyby to zlobilo furt tak budu naštvanej, ale takhle mě to úplně nedráždí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...