Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak nakonec změna a vyhrála ekonomika nad estetikou,teď jsem přijel z Teplic,koupil jsem tam origo hlíny Ulysse dle nalitků staré rok a obute do nových Michelin Pilot Primacy 215/65-15 a to vše včetně montáže na auto za 8300kč. Takže super.

Odesláno

Milan+:

Tak to je tedy neskutečná cena a prodávající byl asi neskutečně neznalej a nebo potřeboval rychle peníze.

Dej sem fotku jaké to jsou a jak autu sluší.

Odesláno

Tak to je taky slušná cena,pokud by někdo ty Ronaly chtěl,tak je mohu za tyhle peníze sehnat,nové,jednu sadu v šestnáctkách včetně šrubů a adaptérů a pokud někdo schání novou nejetou obutou rezervu,tak jukněte do bazaru alu kol zde.

[upravil dne 15/7/10 Milan+]

[upravil dne 15/7/10 Milan+]

• O 1 měsíc později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

MartinL: osobne bych ti radeji rekl nebrat... design neni spatnej, ale bal bych se materialu... pokud chce kola podivej se na Ronal.cz nebo alcar.cz vyber si design na svoje auto... i velikost... a ja ti pak reknu cenu...

melo by to byt lepsi nez toto...

Odesláno

Sasula: No pomalu už vybírám sadu na léto abych to stihl objednat. V pneumatikách mám skoro jasno, Pirelli P6 v mém rozměru 215/60 R16 ve verzi XL 99H. Ale v kolech se moc nevyznám :( v techničáku mám napsaný 7x16 5x98 ET 27 tak bych se toho chtěl držet. Na ty stránky jsem se díval a nejvíc se mi líbí z Alcaru DEZENT RE ale mají tam napsaný jen 7x16 dalši rozměry jsem se nedočetl :myslim

Odesláno
Sasula: No pomalu už vybírám sadu na léto abych to stihl objednat. V pneumatikách mám skoro jasno, Pirelli P6 v mém rozměru 215/60 R16 ve verzi XL 99H. Ale v kolech se moc nevyznám :( v techničáku mám napsaný 7x16 5x98 ET 27 tak bych se toho chtěl držet. Na ty stránky jsem se díval a nejvíc se mi líbí z Alcaru DEZENT RE ale mají tam napsaný jen 7x16 dalši rozměry jsem se nedočetl :myslim

Dezent nebrat..krouti se to jen se na to podivaš.do servisu mi jezdi jeden s hondou cupe a ma dezenty O v 17´´a minimalně jednou za rok si je nechava rovnat hlavně hned najaro prostě magor sem mu řikal že to ma hodit do pryč a dat 16 s vyššim profilem a ne ty pojebane 17 s profilem gumy 40.jinak tam ma 225/40 r17vypada to dobře ale za tu cenu rovnani ne: na jaře daval 3000 za rovnani

Odesláno

na 406 koupe jsem jezdil taky s 225/40 ale na 18\" pokud nenalitava do kazdy diry jak hovado tak se kvalitni disky ohybaj...

na Alcaru je konfigurator, tam ti to ukaze kola primo pro tebe...

a me to ukazuje AEZ WAVE

Zboží: AWP525 215/55R16 93*

Rozměr: 7.0x16 215/60R16*

Rozteč: 5/98.0 225/50R16 96

ET: 25 225/55R16 95

Příslušenství: ZJP4

Poznámka: *) ABE

A JE TO I S CERTIFIKATEM takze schvaleno... u alcaru nastesti ani nemusis na technickou...

osobne si tam budu davat 18\" od ronalu - s certifikatem...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...