Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

O tom jak je to tvrdy vam dam dneska info... vcera jsem privezl kola... dnes je otestuju... :D

8x18 ET 25

gumy 235/40/18

myslim ze mu budou sluset... ty origo kolecka jsou desne maly... a ty osumnactky jsou schvaleny... jen si to nechat zapsat... :D jupi...

maximalne se tam vejdou 20\" ale to neni na jezdeni. hranicni je 19\" s 235/35/19, znamej to ma takhle i na Transporteru a v poho....

samozrejme ze s tim taky jezdi po praze...

Odesláno

Takze dneska odzkouseno, a v pohode nam tam pasuje 8x18\" s gumama 235/40/18, ET 25

pokud by nekdo chtel tak tyhle kola jsou na prodej, ja mam na moje pripraveny jiny... :D

Odesláno

I tohle jsem testoval...a v pohode... se stejnym rozmerem jezdim i na 407, na 406coupe mam dokonce 225/40/18, ty uz jsou nizsi ale po praze jsem s tim problem nemel... :D

testoval jsem to na sterkovych, rozbitych i krasnych cestach, a s podvozkem ani kolama problem nebyl.

jen se cely auto bude muset snizit... je to takhle hrozna koza... :D

Odesláno

no pravě někdo si sežene nějake levne 18 a da tam nějaky šit za 1300? no chujovina co ty lidi dělaji..vidim to sam...jednou nebo 2x daji ty prachy za nějakou dobrou gumu ale jak je za rok nebo 2 sešrotujou tak pak se bijou do hlavy...vim jak mi ted lidi breči v servisu že si museli koupit za par kč nějake šmejdy protože na lepši nemaji ale hlavně že musi mit 18..ale at každy uvaži:aut

Odesláno
Původně zaslal: Macin7777

Původně zaslal: Sasula

bibo807: kdyby jen 3,5... http://www.pneunet.cz/pneumatiky/235-40-18-letni-oso/?t=price

ale kdyz uz das 40t za disky, tak proc setrit na gumach...

hlavne na nich setrit se nevyplaci... :D

Já bych tenhle rozměr kola nemohl mít,protože ani jedna guma co sem se koukal nemá hmotnostní index (byl tam max.95)a já mám 99.

to tam voziš slony nebo paletu s cihlama nebo co?bohatě stači 95
Odesláno
Původně zaslal: bibo807

Původně zaslal: Macin7777

Původně zaslal: Sasula

bibo807: kdyby jen 3,5... http://www.pneunet.cz/pneumatiky/235-40-18-letni-oso/?t=price

ale kdyz uz das 40t za disky, tak proc setrit na gumach...

hlavne na nich setrit se nevyplaci... :D

Já bych tenhle rozměr kola nemohl mít,protože ani jedna guma co sem se koukal nemá hmotnostní index (byl tam max.95)a já mám 99.

to tam voziš slony nebo paletu s cihlama nebo co?bohatě stači 95

To ne ale v techničáku je to napsaný 215/60 r16 99

[upravil dne 1/4/10 Macin7777]

Odesláno

Zdravím.Tak jsem si chtěl taky udělat radost a koupit alu kola letňáky mám 16\" v techničáku taky tak jsem se jal objednávat.A ejhle použil jsem obchod viz.odkaz výše a po třech nedělích mě poslali omluvnou zprávu že s nima vyjebal dodavatel a oni s alukolama končí.Nastal pro mě problém.Kola s ET 25 v 16\" se moc neprodukují a za cenu do 2500kč za kus docela problém sehnat. Něco málo jsem sice našel,ale zrovna to nebyl můj šálek kávy.Našel jsem jich dost s ET 35 prodejce ale tvrdí že tam nejdou.Ptal jsem se v pneuservisu a tam zase říkali že tam jdou.Tak jsem trochu v rozpacích.Do jakého ET se dá až jít máte zkušenosti?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...