Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pneu ještě nemam čekam jestli mi nějaka značka uděla cenu jako testovaci sadu...ale jdu do 215/65 R15 a vypada to na Michlinku...jinak na autě samostatny disk vypada dobře ale chtělo by to vystrčit trošku ven takove ET okolo 0 by nebylo k zahozeni:Dale nejlepší pro rafek a mou klidnou duši bude pneu s FR(ochrana rafku)kvuli mlade ta se neumi naučit si nadjiždět do zatačak...ale s fabkou to jak by jela s kamionem...vubec to nechapu..:myslim:roker

[upravil dne 26/2/10 bibo807]

Odesláno

to já na ně hodim ty co mam mam GOODYEAR je na nich vzorek skoro novej akorát mě štvou že jsou docela hlučný to mam teť na tom zimáky polaris 2 a řek bych že jsou mnohem tiší ,příští rok na to koupim letní nový a asi taky michelinky dřív sem je měl na mazdě a byl sem snima velmi spokojenej tichý a drželi stopu .

Odesláno

no na mojem druhem autě mam nizkoprofilaky 195/50 r 15 vectra sice leži ale limcaky jsou na tom teda moc čuprovni a ještě ta cena za 2000,.a mam barum bravuris a všichni si mysli že ty šipaky huči ale vubec ne pravě že na opak a auto drži neda se to vubec urvat do zatačky..jen malo kdy se podaři i piskaničko a nejednou mu zachranili prdel když jsem musel brzdit:papa

Odesláno

jj mam 215 65 15 jak letní tak zimní a vůbec se mi nezdá že by byly na autě malí jsou tak akorát ty nízko profilový by byly na tomhle autě přímo vošklivý k tomu musí bejt auto.:super

Odesláno

tak sem dostal meila kola mam poslaný a jako omluvu za zdržení mi přidávaj nerez ventilky docela seriozní jednání jelikož došlo ke zdržení od dodavatele tak mě sami kontaktovali a abych jako omluvu přijal ty ventilky .:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jirka 807

jj máš pěkný kolečka už se taky těšim až je nechám obout a nandám je na auto hned to auto vypadá jinak.:super

dik :D

Odesláno

Dneska jsem byl nucený přezout na léto, koupil jsem auto a mělo sjeté všechny čtyři kola, Do zimních už jsem nechtěl investovat. Jako jediný rozměr povolený mám 215/60/16 a k tomu jsem koupil AEZ WAVE 7J/16. Nutno říci, že to k autu docela jde, ráfky mají ocelové leštění. Zítra nafotím a přidám sem.

Odesláno

tak se musim pochlubit dneska dorazily kolečka paráda se šroubama a nerez ventilky s čepičkama sem dostal za to že se týden zdržely a ještě mi popřály hodně šťastnejch kilometrů fakt slušný jednání a cena paráda za kola +šrouby+nerez ventilky s čepičkama + poštovný =7700kč.. už se těšim až je povezu ke gumaři ale to počká až se budou sundavat zimáky abych nemusel tahat kola sem tam .:D:D:roker

[upravil dne 8/3/10 Jirka 807]

Odesláno

http://www.fautuning.cz/product/alu-kola-autec-baltic-b-65x15-5x98-et27f-4327

tady sem je kupoval a jsou to tyhle baltic přišly mi i se šroubama ventylky sem si objednal ale kvůly zdržení (týden) mi je daly zdarma jako kompenzaci za to zdržení a jak sem psal sami mi i zavolaly a omlouvaly se co sem vyrozuměl tak začínaj ale je vydět maj o kšeft zájem .:papa ještě koukám že tam jsou za 1830 ale mě je účtovaly jen 1800 kč m

[upravil dne 9/3/10 Jirka 807]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...