Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jediny co mne napada, jestli nemyslel komplet zamku s motorem centralniho zamykani, jinak mne taky nic nenapada, na takovyhle \"skvele popsany\" dotazy se fakt tezko odpovida

Odesláno

jo ty mas na mysli stahovacku okna, no to by byl treba taky vedet VIN, pac jsou ruzny druhy, podle toho jestli mas sit CAN-VAN, nebo CAN-CAN, co zkusit vrakac v Hodkovicich nebo Jesenici

Odesláno

v tom pripade nebude vina v jednotce stahovani okna, ale podle mne v prelamanych dratech v pruchodce mezi A-sloupkem a dverma

Odesláno

ale cidlo teploty je v zrcatku a ma dva samostatne draty vedouci do BSI jednotky, jakou spojitost by mela jednotka stahovani okna s teplomerem, kdyz nejsou nijak fyzicky propojeny ?

Odesláno

Ta krabička u motorku bude jednotka sekvenčního ovládání okna. Poslal jse ti schémátka. V každém případě bych zkoumal ten konektor přechodu mezi dveřmi a karosérií. Jak je to vlastně s ovládáním pravého okna? Jde ovládat od řidiče? Jde ovládat od spolujezdce? Teď mě ještě napadlo, jestli není problém v levých dveřích.

Odesláno

Takže asi opravdu by to mohla být ta jednotka sekvenčního ovládání. Chtělo by to měřit. Kdyby jsi vydržel, než se nějak sejdeme, tak bychom na to koukli spolu.

Odesláno

A kdy budes mit cas. Ja se jen stavil v servisu co je asi 100 metru od me prace, tak me to jen omrkli. A to sekvencni ovladani stoji starsi tak 1500-2000tis. Jinak Peugeot to ma za 6300,-. Jeste zitra zjistim od brachy dil primo z Francie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...