Milan-HDI Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 Nemusíš rozoberať pol auta stačí predná maska. Je to tesne vedľa chladiča. Hľadaj šedý konektor! Citovat
sweetyboy Odesláno 13. duben 2010 Odesláno 13. duben 2010 vedle chladice oleje jo?tam je toho tolik ze clovek nevi:mad: Citovat
sweetyboy Odesláno 16. duben 2010 Odesláno 16. duben 2010 to Milan: takted je to uplne perfektni a zcela jasny:mrk Citovat
dobrmik Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 tak dneska jsem to vše zkusil..vše maká,ventilátor se mi spouští v cyklech jak má,když odpojím čidlo-zelené tak ventilátor se rozběhne na plný výkon....už nevím po čem mám koukat.. Citovat
Milan-HDI Odesláno 18. duben 2010 Odesláno 18. duben 2010 Martis sa kopol o 96%. Založil som nové a to isté. Keby zelené čidlo - (teplotne závislý odpor ) bolo vadné žhavilo by aj pri zohriatom motore a vet. beží naplno. Najviac podozrievam ten tlakový spínač. Kontakty neprepínajú, rovnako sú zopnuté. Keď beží motor bez klími aj s klímov a vypnutom motore. Menil to už niekto ????? Toto bude posledná investícia do klími. Potom to stade vyštikám. :bacha Citovat
sweetyboy Odesláno 20. duben 2010 Odesláno 20. duben 2010 Milan-HDI jak si to nasimuloval v tom konektoru? sem dneska hledal kde to vubec jea je tam strasne spatny pristup..to tak sundat cely naraznik aby se tam mohl clovek v necem hrabat:( Citovat
Milan-HDI Odesláno 21. duben 2010 Odesláno 21. duben 2010 Nerozoberaj zbytočne, stačí mriežka s levíkom zatlač na pružinu na konektore a vytiahni ho. Jedna ruka od motora druhú medzi chladič a predný nárazník. Dá sa to. Ešte raz si prečítaj ten príspevok! Ak si dobre pametám kontakty č.1,2,3 majú byť zopnuté a č.3,4 rozopnuté Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.