Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevie mi niekto poradit kde by som zohnal cidlo na meranie vonkajsej teploty, ktore je v spatnom zrkadle?

Upraven název vlákna. Ten CAPS LOCK prosím příště vynech! Díky, Béďa

[upravil dne 21/2/2010 Béďa]

Odesláno

Ahoj.Tak to čidlo tady mám.Je umístěné v pravém zpětném zrcátku a vypadá jako kapka.Je černé barvy.Souhlasí to?

ROYAL.

Odesláno
Původně zaslal: Royal

Ahoj.Tak to čidlo tady mám.Je umístěné v pravém zpětném zrcátku a vypadá jako kapka.Je černé barvy.Souhlasí to?

ROYAL.

No to je presne ono. Mas ho na predaj? Alebo vies kde by sa dalo kupit?

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

V peugeote ? :D:P

Tam to radsej ani nechcem zistovat kolko by to stalo :D, radsej by som nejaku lacnejsiu nahradu.... Alebo potom mi uz len zostava kupit nejaky ten univerzalny teplomer za par korun :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Bratr

taky ho scháním a myslím že čidlo není až tak drahá záležitost?!

V mototechne mi povedali ze musim kupit komplet cele zrkadlo, ze cidlo samostatne sa neda kupit...:grr

Odesláno

V mototechne alebo v peugeotu ?

V peugeotu sou casto nektere veci vubec neni drahy, muze to byt treba i tohle cidlo.

Za dalsie, sa tu na fore riesila zanho nahrada ... Urcite tu bola, za par korun, len neviem kde ...

Odesláno

mám podobný problém a zdá se mi to že to mají za nasledky ty naše teploty pod nulou..Predtim vse fungovalo jak ma ale ted to ukazuje kolem 70...

Byl jsem zvyklej sledovat teplotu a ted..

[upravil dne 2/3/10 wheeeler]

Odesláno

zdar borci.hledejte na foru.někdo tu psal že original stojí 700kč,taky jsem zde četl že čidlo jde nahradit nějakým termočlánkem za 20kč.zkuste hledat

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dej podrobnejsi info, taky mi obcas ukazuje nesmyslnou hodnotu......a zkousel si porovnavat hodnotu ve vetsim rozsahu teploty? napr. pri +20 stupnich to muze ukazovat dobre, ale pri -10 uz muze byt skutecna hodnota jinde....

Guest servisman
Odesláno

návodek není ale tu jsou potřebná data,tím čidles se zabývá více forum ,kdysy jsem to hledal na renault ,fiat foru

dole je schéma

ale origo je origo ,ale drahý oproti náhražce za 20Kč

Odesláno

Pánové, už ztrácím trpělivost (ale nikoli zdvořilost).

Jako elektronik to tady čtu, stokrát žádná informace, jen odkaz do prázdna. Termistorů jsou spousty druhů, navíc 2k7 není ve vyráběné řadě.

Jak byste se dívali na návod: Kola demontujeme klíčem č. 13,5 a pomáháme si kombinačkama? Asi tak stejná úroveň informace, tedy nic:bojim.

PS:K schematu v odkazu - AnotherOne v jiném vlákně připouští, že schema nakreslil a popsal jen podle slovního návodu, který někde někdo napsal.

[upravil dne 21.3.2010 P607Olda]

[upravil dne 21.3.2010 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...