Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem jel z Práglu a cestou mi při jemném natočení volantu něco začalo pískat zepředu. Vymáčknul jsem spojku-žádný rozdíl, sešlápnul jsem natvrdo brzdu a pískot ustal. Už jsem se s tím setkal u mého předešlého auta-Peugeota 106, ale neřešil jsem to, ten pískot byl na hodně vysokých frekvencích a při nízké intenzitě. Tady ten pískot byl bohužel docela dost hlasitý a docela mi znepříjemňoval cestu. Dneska jsem ho byl projet a pískot už se neozval. Neví prosím někdo, jak se toho otravného zvuku napořád zbavit? :(

Odesláno

OK, vyměním a snad už ten otravný zvuk neuslyším. Díky :):super

Ještě by mě zajímalo, jakou značku použít. Mám na výběr Ferodo Premier, FEBI, ATE, E-ICER . Starliny nechci, ale z tohohle výběru nevím, které koupit. :myslim

[upravil dne 20/2/10 peugeot09]

Odesláno

Mne to tak isto občas v predu vypiskovalo, vo vysokej frekvencii. Že až psi sa otáčali a po stlačení brzdy to stíchlo a po odbrzdení začalo. Vždy ráno ked som sa prvý krát rozbiehal tak sa brzdy akoby odlepili. Platničky vyzerajú dobre ale už by bolo načase ich asi vymenit, sú tak ešte pôvodné. Kamen tan nebol, pár krát som ich rozobral a vyfúkal.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...