Guest MMMMM Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Potřeboval bych poradit pro doménu \"sofe\" Poběží na nít eshop - prodej software, aplikací, programů. Moc mě nenapadá jaký slogan pro zkratku vymyslet, můžete mi poradit? Mělo by to být z písmen názvu domény. Třeba někoho něco napadane. Mě napadlo: Software elitně Software férově Softwarový fenomén Softwarový expres všem děkuji Citovat
Chepp Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 zalezi co tam budes prodavat.. pokud vsehochut... tak asi neco podobneho si si napsal jako priklad. softwerove kralovstvi software snadno a rychle [??] svet softwerovych reseni .... ? Citovat
Benžík Odesláno 19. únor 2010 Odesláno 19. únor 2010 Nic z toho se nehodí na zkratku SOFE. software expert software engineering Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 S.O.F.E.: Synthetic Organism Fabricated for Exploration Citovat
Fusion Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Můj názor - zaregistovat jinej název, jde jen o dvě kila, třeba elitsoft (popř. elitesoft). Citovat
Guest MMMMM Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Dlouho jsem vybíral jaký název, a tento zvítězil, už to nejde měnit ani nechci. Ale to Software Elite není špatné Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Osobne nechapem preco by to neslo menit. Je to jen nazov, a osobne si myslim ze je katastrofalny. Uz pocujem ten dialog 1: Kde si to kupil ? 2: Na sofe Inak Sofa je po anglicky gauc, takze mi to bude skorej pripominat nejaku nabytkarsku firmu ... Treba tam spravit naozaj nejaky slusny nazov ... S nazvov ako Software Elit som uz vyrastol Ale je to na tebe Citovat
Berkoff Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Nevim, ja bych to nechal normalka SOFA a pod to bych napsal prodej software a aplikaci, neresil bych skratku, kdyz je to treba nazev firmy. nejaky pekny font pro SOFA, pripadne z toho udelat logo, a je to. Citovat
Guest MMMMM Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 chápejte všechny názvy jsou obsazené včetně SOFA (elitsoft je volný) chtěl jsem co nejkratší název lépe se to pamatuje, jako ALZA, CZC atd. Asi to bude SOftware For Everyone Citovat
Fusion Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 Nejkratší neznamená nutně nejlepší ani nejlíp zapamatovatelný. Změnit to nejde v tom smyslu, že se smaže ta současná doména a vymění za jinou zdarma. Ale bez jakýhkoliv zásahů můžeš zaparkovat (přímo přesměrovat) kolik domén chceš. [upravil dne 20/2/2010 Fusion] Citovat
Berkoff Odesláno 20. únor 2010 Odesláno 20. únor 2010 souhlasim s Fusionem - nejkratsi neznamena vzdy to nej ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.